Petersburgse vertellingen

Petersburgse vertellingen - Marente de Moor | Warmolth.org

...in bussen op de stoep woonden, de ... Lees „Petersburgse vertellingen jaren in Rusland" door Marente de Moor verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Petersburgse vertellingen - De Groene Amsterdammer ... . Marente de Moor woonde in Sint-Petersburg in een tijd die de meeste Russen liever snel vergeten: de gevaarlijke en chaot... In 1999 werden de columns gebundeld en uitgebracht als Petersburgse vertellingen. Het is nu 25 jaar geleden dat zij voor het eerst voet zette in Rusland en dit jubileum wordt gevierd met een tweede druk van het boek Petersburgse vertellingen: jaren in Rusland. Petersburgse vertellingen Op en neer springen. Met de schoenen tegen elkaar slaan. Afwisselend op hakken en tenen staan. Niet voor je uitk ... bol.com | Peterburgse Vertellingen, Nikolaj Gogol ... ... . Petersburgse vertellingen Op en neer springen. Met de schoenen tegen elkaar slaan. Afwisselend op hakken en tenen staan. Niet voor je uitkijken, maar achterom. Verstand op nul. Marente de Moor. 17 februari 1999 - verschenen in uit nr. 7. Abonnees kunnen artikelen ... Petersburgse vertellingen Borsjt, of bietensoep, is geen Russisch gerecht. Het is Oekraïens. De 'Hoofdstadsalade', een huzarensalade die je in elk Russisch restaurant krijgt, heet eigenlijk 'Salade d'Olivier' en komt van de gelijknamige Franse kok die dit recept in Rusland introduceerde. Ook niet ... Petersburgse vertellingen Het verhaal gaat dat Rusland door de kerk aan de drank is geraakt. In 1439 bezocht de metropoliet van de Russische kerk, Isidore, de Roomse paus Eugene(IV. Petersburgse vertellingen book. Read 233 reviews from the world's largest community for readers. Nikolaj Gogol (1809-1852) koos zelf Peterburgse vertelli... Petersburgse vertellingen...

INFORMATIE

AUTEUR
Marente de Moor
DIMENSIE
3,69 MB
BESTANDSNAAM
Petersburgse vertellingen.pdf

OMSCHRIJVING

Marente de Moor woonde in Sint-Petersburg in een tijd die de meeste Russen liever snel vergeten: de gevaarlijke en chaotische jaren negentig. Maar uit de schetsen in Petersburgse vertellingen blijkt dat achter die werkelijkheid van voortdurende crises en georganiseerde misdaad een charmante gekte schuilging, waarin muzikanten over de daken zwierven en beren in bussen op de stoep woonden, de verkeerspolitie zich liet uitbetalen in langspeelplaten en in het "Arbeidspaleis' een quasi-koptische kerk boven een homobar was gevestigd. Onlangs keerde ze terug naar Rusland, om te onderzoeken hoe groot de invloed van het Kremlin op deze eigenzinnige stad is geworden.

Wil je het boek lezen?Petersburgse vertellingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marente de Moor. Lezen Petersburgse vertellingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN