De vogels van Europa

De vogels van Europa - Bart Koubaa | Warmolth.org

...gels van Europa is kunstenaar en amateurornitholoog O ... Vogels van Europa - Apps on Google Play ... .C. Hooymeijer onverdroten doorgegaan met het speuren naar niet-bestaande vogels. COMPLEET HANDBOEK - DE VOGELS VAN EUROPA Het volledige naslagwerk met meer dan 1500 afbeeldingen van alle vogelsoorten die in Europa voorkomen Het nieuwe standaardwerk op basis van actueel wetenschappelijk onderzoek De uitvoerige informatie over evolutie, anatomie en ecologie zorgt voor een levendig overzicht van een steeds meer bedreigde ... Deze digitale gids Vogels van Europa is ontwikkel ... Vogels van Europa - Apps on Google Play ... ... Deze digitale gids Vogels van Europa is ontwikkeld in het kader van het EU KeyToNature project dat beoogt flora- en fauna-informatie snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. Wat is er nieuw in versie 2.02? De zoekfunctie gaf een fout na een browser update, dit is gerepareerd, enkele ontbrekende geluiden zijn toegevoegd. LET OP: deze app is niet compatible met het CyanogenMod OS. Wat ik behandel zijn de 'gewone' vogels van Europa, de vogels die men met enige regelmaat kan zien - omdat ze in Europa broeden, overwinteren, of doortrekken. Het zijn er ongeveer 440. De dwaalgasten behandel ik niet. Ondersoorten ook niet, tenzij er een reden voor is. Zou de gids Vogels van Europa nu nog als nieuw leverbaar zijn geweest, dan zou die absoluut hoog in mijn top 10 van beste vogelgidsen prijken. Ik kan slechts één minpuntje bedenken: de priegelige letter. Vogelkenner Rob Hume biedt zoveel informatie aan op één pagina, dat past alleen met een kleine letter. Alle vogels van Eur...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Koubaa
DIMENSIE
7,98 MB
BESTANDSNAAM
De vogels van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Maarten De Ridder is gelukkig getrouwd, heeft drie kinderen, werkt voor de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie en is fervent vogelaar. Wanneer hij tijdens een opsporingsbericht op de televisie een jeugdvriend herkent, wordt hij overvallen door onrust en besluit hij op zoek te gaan naar de man die hij vijfendertigjaar geleden voor het laatst heeft gezien.

Wil je het boek lezen?De vogels van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Koubaa. Lezen De vogels van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN