Onderzoek Doen

Onderzoek Doen - Frank Plooij | Warmolth.org

...een fascinatie voor het naar boven halen van, zo genoemde, latente informatie ... Onderzoek doen, hoe ga je te werk | Educatie en School ... ... . We doen dit op de manier die jij dat prettig vindt, maar altijd: professioneel, betrouwbaar en bruikbaar. Onderzoek doen! besteedt volop aandacht aan online-onderzoek en steekproeven, bevat handige checklists en een actuele casus die direct betrekking heeft op het afstuderen. Deze derde editie van Onderzoek doen! is uitgebreid met twee hoofdstukken over statistiek. Onderzoek doen is geschikt voor iedereen die te maken heeft met onderzoek, ... Onderzoek doen, hoe ga je te werk | Educatie en School ... ... . Onderzoek doen is geschikt voor iedereen die te maken heeft met onderzoek, ongeacht studierichting of beroepspraktijk.Door de opzet van het boek, met vele vragen, opdrachten en mogelijkheden tot reflectie, is het ook geschikt voor zelfstudie. Lan gaat onderzoek doen naar de diverse en tegenstrijdige constructies van wit zijn in China. Lan will conduct research into the multiple and contradictory constructions of 'whiteness' in China. Een grote uitdaging is dat onderzoek doen naar de biologische eigenschappen van water een tijdsgevoelige operatie is. Een gratis app om zelf onderzoek te doen. Het start met een goede Sappige Vraag: een vraag waarop niemand het antwoord weet. We hebben de app uitgeprobeerd en hij is heel duidelijk, met heldere foto's van benodigdheden en filmpjes met uitleg. Heeft u vragen over het doen van onderzoek, ga dan naar de informatiebalie. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in de studiezaal. Ook kunnen zij u op weg helpen met uw onderzoek. Wifi. In de studiezaal van het Noord-Hollands Archief is wifi beschikbaar. Koop Onderzoek doen! Kwantitatief en kwalitatief onderzoek van Fischer, Tom Julsing, Mark met ISBN 9789001881931. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Onderzoek doen naar een onderwerp. Weten hoe je onderzoek moet doen is een veelgevraagde vaardigheid en het is echt niet zo moeilijk. Het kan overweldigend lijken, met alle verschillende beschikbare bronnen en bronvermeldingsgidsen, maar... Verpleegkundig onderzoek doen: zo krijg je dat voor elkaar Ze begon blanco, maar heeft intussen een belangrijke bijdrage geleverd aan een grootschalig onderzoek naar het kennisniveau van verpleegkundigen over kwetsbare ouderen. Onderzoek doen: de aanleiding Tegenwoordig worden er miljoenen onderzoeken naar allerlei verschillende onderwerpen gedaan. Er zijn ook vele verschillende manieren van dingen onderzoeken. In dit artikel staan stappen beschreven die de basis vormen voor een onderzoek....

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Plooij
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Onderzoek Doen.pdf

OMSCHRIJVING

Onderzoek doen is een beknopte, duidelijke en overzichtelijke handleiding onderzoeksvaardigheden voor studenten die beginnen met onderzoek. Naast de basisbeginselen van het doen van onderzoek leren studenten de opzet en waarde te beoordelen van andere onderzoeken. Het boek kent drie centrale thema's: onderzoeksvaardigheden, statistiek en rapportage. Deze thema's worden in afzonderlijke delen behandeld, waarbij een doorlopende casus de samenhang tussen de onderwerpen inzichtelijk maakt. De auteur gebruikt toegankelijke voorbeelden waardoor een koppeling gemaakt wordt tussen theorie en praktijk. Aan de hand van opdrachten worden kennis, inzichten en vaardigheden getoetst.In Onderzoek doen worden verder de volgende onderwerpen behandeld:- Het werken met exploratieve technieken- Het ontwerpen van onderzoek- Het verzamelen van onderzoeksgegevens en het maken van een datamatrix- Het werken met veelgebruikte statistische methoden uit MS Excel en SPSS- Het werken met verzamelingen, tabellen, grafieken en samenhang- Het presenteren van onderzoeksresultatenIn deze tweede editie zijn nieuwe cases toegevoegd evenals kaders waarin criteria staan voor het maken van een vragenlijst en het bepalen van een doelgroep. Ook is de beschrijving van het kwalitatief onderzoek uitgebreid. Dit boek is geschikt voor iedereen die te maken heeft met onderzoek, ongeacht studierichting of beroepspraktijk. Door de opzet van het boek met vragen, opdrachten en mogelijkheden tot reflectie, is het ook geschikt voor zelfstudie. Frank Plooij werkte na zijn studie bedrijfseconomie en organisatiepsychologie als organisatieadviseur. Sinds 2003 doceert hij vakken als methoden & technieken en organisatiekunde. Daarnaast is hij werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van trainingen en businessconsulting.

Wil je het boek lezen?Onderzoek Doen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Plooij. Lezen Onderzoek Doen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN