Business as unusual

Business as unusual - Percy Dens | Warmolth.org

...ojects Blog 2019 Summit Recap. COVID-19 HOME Business as ... Business As Unusual: The Handbook for Leading and Managing ... ... ... Business As Unusual. 125 vind-ik-leuks. Alles rondom auteur, spreker, columnist en coach Percy Dens. Samen met Priscilla Dens beheer ik deze Facebook pagina. Business As Unusual is een handboek... Social Business Definition We at Yunus Social Business define social business as a business that is created for the sole purpose of solving a social or environmental problem. Investors may recoup their investments. All profits gen ... How to communicate business as unusual | All Things IC ... . Investors may recoup their investments. All profits generated beyond this initial investment are reinvested into scaling the impact that it creates. Business as unusual 1e druk is een boek van Percy Dens uitgegeven bij A.W. Bruna LeV.. ISBN 9789022996362 Kredietcrisis, recessie en ontslagen tegen het licht van exorbitante beloningen voor topmanagers vertellen ons op niet mis te verstane wijze dat onze huisige manier van ondernemen en zakendoen niet meer werkt. 'Business as unusual' 22 april 2020. Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik ben door de crisis wat positiever naar ons volkje gaan kijken. Het is fascinerend om te zien hoe creatief en veerkrachtig we met z'n allen zijn geworden. Business As Unusual. 125 vind-ik-leuks. Alles rondom auteur, spreker, columnist en coach Percy Dens. Samen met Priscilla Dens beheer ik deze Facebook pagina. Business As Unusual is een handboek... Business as unusual - voor alle harde werkers! Home > Business as unusual - voor alle harde werkers! Het zijn bijzondere omstandigheden. Zo'n coronacrisis gaat je niet in de koude kleren zitten. De een past zich sneller aan dan de ander. Maar wennen is het wel. En afzien soms. business as unusual. That's exactly it. We are operating in unusual times. I don't know about you, but the word unprecedented is jarring now, it has been overused. I've found myself writing extraordinary, unusual, unknown, unsettling, frustrating, worrying - the list goes on. This time Innovation Ç offers its stage to four business owners from different industries each with their unique view on the rec...

INFORMATIE

AUTEUR
Percy Dens
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
Business as unusual.pdf

OMSCHRIJVING

Business as unusual 1e druk is een boek van Percy Dens uitgegeven bij A.W. Bruna LeV.. ISBN 9789022996362 Kredietcrisis, recessie en ontslagen tegen het licht van exorbitante beloningen voor topmanagers vertellen ons op niet mis te verstane wijze dat onze huisige manier van ondernemen en zakendoen niet meer werkt. Kleine en grote ondernemers merken dat de orderstroom stagneert en banken zijn niet meer bereid om bij te springen. Nu is het noodzaak om met een andere blik naar de dagelijkse werkpraktijk en het functioneren van je bedrijf te kijken. Het is van belang los te komen van ingesleten resultaatgericht denken en handelen en de nu zo noodzakelijke vernieuwing en verandering te creëren en implementeren.Dit boek is voor iedereen met het idee dat er in de dagelijkse werkpraktijk wel degelijk ruimte is voor passie, talent en eigen ideeën, voor vernieuwing en verandering. In korte en prikkelende hoofdstukken geeft Business As Unusual een spirituele kijk op ondernemen en zakendoen. Percy Dens heeft ruime ervaring als manager en ondernemer in het (inter)nationale bedrijfsleven. Als geen ander kent hij de problematiek van het management en de werkvloer. Door zijn heldervoelendheid weet hij razendsnel tot de kern van vraagstukken door te dringen. Zijn ervaring stelt hem in staat snel relaties te leggen tussen het talent van mensen en de huidige problematiek binnen bedrijven. Daardoor ontstaan er al snel praktische nieuwe mogelijkheden voor succes! In zijn eigen succesvolle coachingpraktijk biedt hij zijn klanten intensieve begeleiding bij het doorbreken van vastgeroeste denk- en werkpatronen.

Wil je het boek lezen?Business as unusual in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Percy Dens. Lezen Business as unusual Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN