Droomtijd

Droomtijd - Caroline Delannoy | Warmolth.org

...ar ongeborenen leven en doden naartoe terug zullen keren ... Het was in de 'Droomtijd' - Australië in de droomtijd ... ... . Mythische voorouders - half dier en half mens- stegen op als een reuzenslang uit het hart van de aarde en kenmerken hiermee het begin van het leven. De Droomtijd van Aboriginals. In de animistische Australische Aboriginal cultuur wordt Het Dromen - of ook wel Altjeringa (ook wel The Dreamtime) gezien als een heilige tijdsperiode waarin de voorvaderlijke geesten de Creatie vormden. De Droomtijd legde het levenspatroon neer van alle Abo ... Droomtijd | Moeder aarde kaart | Orakelkaarten | Online ... ... . De Droomtijd legde het levenspatroon neer van alle Aboriginals. Zij geloven dat zij al eeuwig in Australië wonen. Dankzij de droomtijd kende ze haar duisternis: schaamte, schuld en schande. Daar kwam het op neer en daar kwam ze gewoon voor uit. Ik luisterde met oren en ogen als schotels naar haar donkere ervaringen. Ik had nooit stilgestaan bij de vraag of ik iets duisters had. Het was in de Droomtijd dat Slang (Regenboogslang; door sommige stammen genoemd; Yarapi) door het landschap kroop. Overal waar hij de grond indook ontstonden watergaten, ondergrondse riviertjes en bronnen. Die Slang was een van de Wandjina's en eerder in de Droomtijd hielp hij mee om de aarde haar vorm te geven. Zo vertellen de Aboriginals … Dreaming (also The Dreaming, The Dreamings and Dreamtime) is a term devised by early anthropologists ...

INFORMATIE

AUTEUR
Caroline Delannoy
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Droomtijd.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer de elfjarige Deedee na een hete zomerdag thuiskomt, is haar moeder verdwenen. Haar plotse verdwijning is al de derde in enkele maanden tijd. Ook tante Zizi van de kruidenierswinkel en Ward, de zoon van de kapper, lijken in rook opgegaan. Is haar moeder zomaar vertrokken of is er meer aan de hand?De politie start een onderzoek, maar dat gaat veel te traag voor Deedee. Samen met haar vrienden Linette en Alexander kamt ze de moerassen van Lemmeck uit, op zoek naar een spoor van haar moeder. De drie staan voor een moeilijke opdracht want ze worden langs alle kanten tegengewerkt door de politie. Op steun van haar vader kan Deedee ook niet rekenen. Kunnen de mysterieuze dromen en visioenen die ze over haar moeder heeft haar verder helpen?CAROLINE DELANNOY gaat samen met stoere Deedee op zoek naar de oplossing van het raadsel. Droomtijd is haar debuut. Een detectiveverhaal met een magische tintje over vriendschap, opgroeien en geheimzinnige dromen.

Wil je het boek lezen?Droomtijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline Delannoy. Lezen Droomtijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN