Buitenwereld, binnenzee

Buitenwereld, binnenzee - Auke Hulst | Warmolth.org

...sche roman 'Kinderen van het Ruige Land', die genomineerd werd voor de BNG Literatuurprijs, en bekroond met de Cutting Edge Award en de prijs voor het Beste Groninger Boek ... Buitenwereld, binnenzee eBook door Auke Hulst ... ... . Buitenwereld, binnenzee. De afgelopen jaren reisde auteur en journalist Auke Hulst - bekend geworden van zijn sterk autobiografische roman Kinderen van het Ruige Land - de halve wereld over en schreef naar aanleiding daarvan fictie- en non-fictieverhalen.In Buitenwereld, binnenzee zijn de beste verhalen samengebracht. Hulst neemt de lezer mee van Harar in Ethiopië in het spoor van Arthur ... 'Buitenwereld, binnenzee' bew ... Buitenwereld, binnenzee eBook door Auke Hulst ... ... .In Buitenwereld, binnenzee zijn de beste verhalen samengebracht. Hulst neemt de lezer mee van Harar in Ethiopië in het spoor van Arthur ... 'Buitenwereld, binnenzee' beweegt zich met inhoudelijke en stilistische bravoure op het snijvlak van kunst, filosofie en literatuur. Auke Hulst (1975) brak definitief door met zijn sterk autobiografische roman 'Kinderen van het Ruige Land', die genomineerd werd voor de BNG Literatuurprijs, en bekroond met de Cutting Edge Award en de prijs voor het Beste Groninger Boek. Lees „Buitenwereld, binnenzee de reis als verhaal, het verhaal als reis" door Auke Hulst verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De afgelopen jaren reisde auteur en journalist Auke Hulst (bekend geworden van zijn sterk autobiografische roman 'Kinder... Buitenwereld, binnenzee. de reis als verhaal, het verhaal als reis. Auke Hulst Buitenwereld binnenzee | ISBN 9789041426215 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Buit...

INFORMATIE

AUTEUR
Auke Hulst
DIMENSIE
10,12 MB
BESTANDSNAAM
Buitenwereld, binnenzee.pdf

OMSCHRIJVING

De afgelopen jaren reisde auteur en journalist Auke Hulst (bekend geworden van zijn sterk autobiografische roman 'Kinderen van het ruige land') de halve wereld over en schreef naar aanleiding daarvan fictie- en non-fictieverhalen. In 'Buitenwereld, binnenzee' zijn de beste van die verhalen samengebracht. Hulst neemt de lezer mee: van een zoektocht naar bestsellerauteur Haruki Murakami tot een verblijf in een eigenaardig hotel in Birma. 'Buitenwereld, binnenzee' beweegt zich met inhoudelijke en stilistische bravoure op het snijvlak van kunst, filosofie en literatuur.Auke Hulst (1975) brak definitief door met zijn sterk autobiografische roman 'Kinderen van het Ruige Land', die genomineerd werd voor de BNG Literatuurprijs, en bekroond met de Cutting Edge Award en de prijs voor het Beste Groninger Boek.

Wil je het boek lezen?Buitenwereld, binnenzee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Hulst. Lezen Buitenwereld, binnenzee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN