De Offerplaats

De Offerplaats - Tana French | Warmolth.org

... het levenloze lichaam van de 12-jarige Katy Devlin gevonden ... De boeken van Tana French op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . De inspecteurs Rob Ryan en zijn partner Cassie Maddox worden met het onderzoek naar de moord belast. DE OFFERPLAATS Het oeroude bos op de heuvels net buiten Dublin is grotendeels gekapt. Een groep archeologen onderzoekt het terrein: er blijken overblijfselen te liggen uit de prehistorie en diverse latere perioden. Op een ochtend vinden ze het lichaaam van een meisje, op een offersteen uit de brondstijd. De offerplaats. Het oeroude bos op de heuvels net buiten D ... De offerplaats - Tana French - (ISBN: 9789021805108) | De ... ... . De offerplaats. Het oeroude bos op de heuvels net buiten Dublin is grotendeels gekapt. Een groep archeologen onderzoekt het terrein: er blijken overblijfselen te liggen uit de prehistorie en diverse latere perioden. Op een ochtend vinden ze het lichaam van een meisje, op een offersteen uit de bronstijd. Katy Devlin was pas twaalf jaar toen ze werd vermoord. De offerplaats. Het oeroude bos op de heuvels net buiten Dublin is grotendeels gekapt. Een groep archeologen onderzoekt het terrein; er blijken overblijfselen te liggen uit de prehistorie en diverse latere perioden. Op een ochtend vinden ze het lichaam van een meisje, op een offersteen uit de bronstijd. Naast de g...

INFORMATIE

AUTEUR
Tana French
DIMENSIE
6,31 MB
BESTANDSNAAM
De Offerplaats.pdf

OMSCHRIJVING

DE OFFERPLAATSHet oeroude bos op de heuvels net buiten Dublin is grotendeels gekapt. Een groep archeologen onderzoekt het terrein: er blijken overblijfselen te liggen uit de prehistorie en diverse latere perioden. Op een ochtend vinden ze het lichaaam van een meisje, op een offersteen uit de brondstijd. Katy Devlin was pas twaalf jaar toen ze werd vermoord. Deze zaak brengt rechercheur Rob Ryan in één klap terug bij de traumatische gebeurtenis uit zijn jeugd - die hij angstvallig verborgen houdt voor zijn collega’s.Het is nog steeds een raadsel waarom zijn jeugdvriendjes lamie en Peter nooit zijn teruggekeerd uit het bos en hij - onder het bloed - wel werd teruggevonden. Nog raadselachtiger is het dat hij zich niets herinnert van wat er toen is gebeurd...TANA FRENCH groeide op in Ierland, Italië, de Verenigde Staten en Malawi.Sinds 1990 woont ze in Dublin. Ze volgde een acteeropleiding en werkt sindsdien mee aan diverse theater- en filmprodudties. DE OFFERPLAATS, haar debuut, verschijnt in negen landen.

Wil je het boek lezen?De Offerplaats in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tana French. Lezen De Offerplaats Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN