Samen leven / regels zijn regels

Samen leven / regels zijn regels - Cassie Mayer | Warmolth.org

...ijn zowel overhyped als volledig accuraat ... Samenleving - Wikipedia ... . 'Algoritmen kunnen publieke waarden bedreigen, maar nieuwe regels zijn vaak niet nodig' De inzet van algoritmen biedt veel kansen. Zo kunnen bedrijven en overheden winnen aan effici├źntie en effectiviteit door gebruik te maken van algoritmen voor taken die traditioneel werden uitgevoerd door mensen. Opvoeden - belangrijke regels Iedereen kent ze wel, de basisregels in de opvoeding. Voor elke ouder zijn deze basisregels e ... bol.com | Regels zijn regels, Dorien Pessers ... ... . Voor elke ouder zijn deze basisregels een goede leidraad in de opvoeding. Dat betekent niet dat ze allemaal precies moeten worden nageleefd. Elke ouder, elk kind en elk gezin is anders, en heeft zijn eigen gewoontes en regels. Deze regels zijn opgesteld om verkeersveiligheid te garanderen en om verstoring van de openbare orde te voorkomen. Wat zijn dan die regels? Je hebt geen vergunning nodig voor een demonstratie, maar je moet wel van te voren bij de gemeente Eindhoven melden dat je met een groep wilt demonstreren. Samen leven in Nederland; Samen leven in Nederland. Ben je nieuw in Nederland? Dan heb je vast gemerkt dat er verschillen zijn met je geboorteland. De mensen hier wonen anders. Ze hebben andere regels. En gaan anders met elkaar om. Het kost natuurlijk tijd om de Nederlandse samenleving te leren kennen....

INFORMATIE

AUTEUR
Cassie Mayer
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Samen leven / regels zijn regels.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom is het belangrijk dat er regels zijn? Lees het in dit boek!De boeken in deze serie laten kinderen zien wat belangrijke waarden zijn in onze samenleving. In het boek laten we jonge kinderen aan de hand van speelse en betekenisvolle illustraties kennismaken met regels zijn regels en waarom regels belangrijk zijn.

Wil je het boek lezen?Samen leven / regels zijn regels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cassie Mayer. Lezen Samen leven / regels zijn regels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN