Spijkerreeks 2 - Algebra

Spijkerreeks 2 - Algebra - H. Pfaltzgraff | Warmolth.org

...ff Spijkerreeks, deel 2. ISBN 978-90-5041-112-7, € 11,00 ... - Spijkerreeks Algebra - Paperback H… - voor €9,99 ... . Dit tweede deel in de Spijkerreeks gaat over algebra. Na uitleg en oefening van het letterreken volgt het oplossen van eerste- en tweedegraadsvergelijkingen. Spijkerreeks 2 - Algebra 1e druk is een boek van Henk Pfaltzgraff uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050411127 Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast. De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieke ... Algebra (Spijkerreeks): Amazon.co.uk: Henk Pfaltzgraff ... ... . De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieken in zo kort mogelijke tijd aan te leren. Spijkerreeks 2 - Algebra 1e druk is een boek van Henk Pfaltzgraff uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050411127 Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast. De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieken in zo kort mogelijke tijd aan te leren. Spijkerreeks 2 - Algebra 1e druk is een boek van Henk Pfaltzgraff uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050411127 Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast. De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieken in zo kort mogelijke tijd aan te leren. 9789050411127 Spijkerreeks 2 - Algebra koop je vanaf 10.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Algebra (Spijkerreeks): Amazon.es: Henk Pfaltzgraff: Libros en...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Pfaltzgraff
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Spijkerreeks 2 - Algebra.pdf

OMSCHRIJVING

Spijkerreeks 2 - Algebra 1e druk is een boek van Henk Pfaltzgraff uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050411127 Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast. De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieken in zo kort mogelijke tijd aan te leren. Wiskunde leer je in de eerste plaats door te doen. Daarom volgt na elke stukje uitleg een groot aantal oefeningen.De zeven Spijkers behandelen de onderwerpen van de basiswiskunde gestapeld, in een doorlopende leerlijn, maar de delen zijn ook prima afzonderlijk te gebruiken. Dit tweede deel in de Spijkerreeks gaat over algebra. Na uitleg en oefening van het letterreken volgt het oplossen van eerste- en tweedegraadsvergelijkingen. Voor de gevorderden komt daarna een aantal andere vergelijkingen aan bod, en vervolgens rijen en driehoeksmeetkunde.De auteur van de Spijkerreeks, Henk Pfaltzgraff (1939), is jarenlang als wiskundeleraar en conrector bovenbouw verbonden geweest aan het Zaanlands Lyceum. Nu geeft hij wiskunde bij het VAVO aan jongeren die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs.

Wil je het boek lezen?Spijkerreeks 2 - Algebra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Pfaltzgraff. Lezen Spijkerreeks 2 - Algebra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN