Strafrecht met mate

Strafrecht met mate - Nico Jörg | Warmolth.org

...d en lees het boek Strafrecht met mate op onze website pianofortefestival ... Studystore | Strafrecht met mate, Jorg, N. Kelk, C. Klip ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Strafrecht met mate in PDF, ePUB, MOBI. Strafrecht met mate 13e druk is een boek van Nico Jörg uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. Samenvatting van Strafrecht met mate 14e druk Wolters Kluwer. Deze samenvatting bevat de volgende paginas: pagina 1-25 212-232 362-380 en is de samenvatting voor bijeenkomst 1 Inleiding Straf-en Strafprocesrecht Rechtsgeleerdheid Maastricht University. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,62 MB BESTANDSNAAM Strafrecht met mate.pd ... bol.com | Strafrecht met mate | 9789013133431 | Nico Jörg ... ... . INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,62 MB BESTANDSNAAM Strafrecht met mate.pdf PUBLICEER DATUM september 2019 SCHRIJVER none ISBN 9789013151268 Het boek Strafrecht met mate, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het strafrecht is geen gemakkelijke oplossing voor allerlei moeilijke maatschappelijke problemen. Het kan menselijk gedrag slechts beperkt sturen en het kan de burgerveiligheid niet 100% garanderen. Strafrecht is dus niet zaligmakend, maar het heeft wél een belangrijke beschermende functie. Strafrecht zou daarom met mate moeten worden toegepast. In deze uitgave leest u waarom. Deze geheel ... Samenvatting Strafrecht met mate en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Strafrecht met mate, 11e druk van N. Jorg en C. Kelk. ISBN: 9789038708188. Dit uittreksel van Strafrecht m... 9789013151268 Strafrecht met mate koop je vanaf 24.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. De auteurs bepleiten een toepassing van het strafrecht die met mate geschiedt. Het strafrecht is geen wondermiddel; het kan slechts in beperkte mate menselijk gedrag sturen en veiligheid voor burgers garanderen. Het belang van de rechtsbeschermende functie van het strafrecht krijgt de volle aandacht. More strafrecht met mate images. strafrecht rémy bonnaffé algemene inleiding. Wetboek van strafrecht wet van 3 maart 1881 wij willem iii, bij de gratie gods, koning der nederlanden, prins van oranjenassau, groothertog van luxemburg, enz., Enz. Beginselen van het amerikaanse strafrecht. Koop nu Strafrecht met mate van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Nico Jörg
DIMENSIE
8,89 MB
BESTANDSNAAM
Strafrecht met mate.pdf

OMSCHRIJVING

Strafrecht met mate 13e druk is een boek van Nico Jörg uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013133431 Het strafrecht is geen gemakkelijke oplossing voor allerlei moeilijke maatschappelijke problemen. Het kan menselijk gedrag slechts beperkt sturen en het kan de burgerveiligheid niet 100% garanderen. Strafrecht is dus niet zaligmakend, maar het heeft wél een belangrijke beschermende functie. Strafrecht zou daarom met mate moeten worden toegepast. In deze uitgave leest u waarom. Deze geheel vernieuwde dertiende druk behandelt veel voorkomende leerstukken, koppelt ze aan de problematische kanten van het strafrecht én plaatst ze in de huidige moderne Europese context. De uitgave is geheel up-to-date wat betreft rechtspraak en wetgeving. Bovendien komt het gehele strafrechtelijke gebied aan de orde: #Materieel strafrecht (wat is strafbaar?) #Formeel strafrecht (hoe verlopen procedures?) #Europees strafrecht (de invloed van Europese regelgeving op Nederlands strafrecht) #Penitentiair recht (straffen, maatregelen en de rechtspositie van gedetineerden) Studiemateriaal en naslagwerk Strafrecht met mate wordt op verschillende universiteiten en hogescholen gebruikt als studiemateriaal voor het vak straf(proces)recht. De uitgave kan ook bij andere opleidingen worden gebruikt en is voor de strafrechtelijke praktijk een ideaal naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Strafrecht met mate in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico Jörg. Lezen Strafrecht met mate Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN