Handboek voor de kunstaasvisser

Handboek voor de kunstaasvisser - B. Rozemeijer | Warmolth.org

...kunt het magazine online bekijken of gratis bestellen ... Vind handboeken | Gebruikt op Marktplaats ... . Uit de Kunst is de nieuwste methode voor tekenen en handvaardigheid in het basisonderwijs. De expressiemethode is speciaal ontwikkeld voor het digibord en is interactief, actueel en effectief. De methode biedt een kwaliteitsgarantie: de lessen zijn goed doordacht, praktisch haalbaar én leveren mooie resultaten op. Dankzij het doelenoverzicht houd je gemakkelijk in de gaten of je alle ... Klik hier om te zoeken in adressen van vereniging ... TotalFishing ... ... Klik hier om te zoeken in adressen van verenigingen, federaties, hengelsportzaken en landelijke organisaties. De gesloten tijd voor snoek is nu van 16 Maart tot 31 Mei en op de Groote Rivieren is de hengel geaasd met visch ook nog van 1 Juni tot 31 October verboden. Het meest verwonderlijke is echter dat destijds er geen gesloten tijd vastgesteld was voor het vissen met de hengel geaasd met kunstaas in de Maas in Limburg....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Rozemeijer
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor de kunstaasvisser.pdf

OMSCHRIJVING

Opnieuw is Bertus Rozemeijer erin geslaagd een vernieuwend boek te schrijven over het vissen op roofvis. Na zijn indrukwekkende boek "Jagen op Jagers', verbaast hij door nieuwe technieken simpel te verklaren, je vist aan de hand van Rozemeijer of een van zijn vismaten met de laatste kunstaascreaties op snoek, snoekbaars, forel, zalm en baars. Indrukwekkend zijn de snoeken die hij samen met Henk Rusman in Nederland, maar ook in Ierland wist te vangen. Indrukwekkend mag ook het niveau worden genoemd, niet alleen wat techniek betreft, maar ook de gave om zijn ervaringen over te brengen op eenieder die het goed voor heeft met de roofvis. Nog indrukwekkender is de kwaliteit van zijn fotografie, daarmee ook een compliment makend aan zijn vismaten die op verzoek van Rozemeijer de camera hanteerden. Het handboek voor de kunstaasvisser komt op het moment dat het vissen met de levende aasvis verboden wordt. Bertus Rozemeijer vertelt over alternatieven voor de levende aasvis, wat eigenlijk, gezien de vangkracht, geen alternatieven zijn, maar minstens gelijkwaardig, zoniet beter dan de natuur zelf. Voor eenieder die roofvis wil belagen met spinners, lepels of pluggen vormt dit boek een onmisbaar naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Handboek voor de kunstaasvisser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Rozemeijer. Lezen Handboek voor de kunstaasvisser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN