Het leek stiller dan het was

Het leek stiller dan het was - Eva Kelder | Warmolth.org

...uden en niet zichzelf op de eerste plaats had gezet… Het leek stiller dan het was | ISBN 9789029089005 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Het leek stiller dan het was | Literatuur Leeslijst Nederlands ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het leek stiller dan het was is een literaire roman over een jong meisje dat zichzelf al vanaf jonge leeftijd nooit goed genoeg vindt. Seije, een onzeker meisje dat wordt opgevoed door haar alleenstaande moeder, woont haar hele leven al op Vlieland. Het leek stiller dan het was is een literaire roman over een jong meisje dat zichzelf al vanaf jonge leeftijd nooit goed genoeg vindt. Seije, een onzeker meisje ... Home - Eva Kelder ... . Het leek stiller dan het was is een literaire roman over een jong meisje dat zichzelf al vanaf jonge leeftijd nooit goed genoeg vindt. Seije, een onzeker meisje dat wordt opgevoed door haar alleenstaande moeder, woont haar hele leven al op Vlieland. Het leek stiller dan het was is kwetsbaar en puur, als lezer word je meegenomen in de melancholieke sfeer en de droefheid die het leven van Seije lijken te beheersen. Dit is met zoveel gevoel en voorzichtigheid gedaan dat het boek je midden in het hart raakt. Het leek stiller dan het was is zeer beeldend geschreven: je waant je achtereenvolgens in de weidse duinen van Vlieland, de verregende straten van Edinburgh en tussen de wolkenkrabbers in New York. Lees hier een fragment uit het boek. Momenteel werkt Eva aan haar tweede roman (Meulenhoff, 2016) met als werktitel: Gij zult Spinoza heten. 13454a-v8_Het leek stiller dan het was 9-1-14 10:42 Pagina 1. het leek stiller dan het was. Wij stellen het zeer op prijs als u na het lezen van dit boek uw bevindingen met ons wilt delen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Kelder
DIMENSIE
12,26 MB
BESTANDSNAAM
Het leek stiller dan het was.pdf

OMSCHRIJVING

Op Vlieland groeit Seije op bij haar alleenstaande moeder Fenna. Ze voelt zich buitenstaander op het kleine Waddeneiland, en alleen haar beste vriend Teun lijkt haar te bereiken en begrijpen. Uren struinen ze door de duinen; zilte lucht in de longen, blote voeten in het zand, en later ook de roes van net te veel drank en feestjes tot het ochtendgloren. Intussen lijkt Fenna te vergeten haar dochter op te voeden.Na een ingrijpende gebeurtenis verlaat Seije het eiland en gaat ze in Edinburgh studeren. Haar academische carrière en een nieuwe liefde voeren haar zelfs nog verder van het eiland, naar New York. Maar haar ambitie houdt geen gelijke tred met haar zelfvertrouwen. Kan ze dat knagende gevoel dat ze het nooit goed genoeg doet de baas worden nu haar wereld groter wordt?

Wil je het boek lezen?Het leek stiller dan het was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Kelder. Lezen Het leek stiller dan het was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN