Breitechnieken

Breitechnieken - Lesley Stanfield | Warmolth.org

...l leren breien. Boordevol nuttige informatie en eenvoudige patronen ... Tips en hulp bij breien, het lezen van patronen ... ... . Instructies voor alle basissteken, inclusief foto's en handige tips. Dit is het complete handboek met alle breitechnieken voor elke breister - of je nu een beginner dan wel heel ervaren bent! Het biedt honderden stap-voor-stapinstructies (plus foto's) en steeds duidelijke uitleg over hoe je alle breisteken en ingewikkelde technieken onder de knie kunt krijgen, plus een overzicht van alle benodigdheden en materialen mét toepassingsmogelijkheden (van de beste ... Breitechnieken laat u zien hoe makkelijk het is om uw eigen kle ... Breitechnieken - Hobbydoos.nl ... ... Breitechnieken laat u zien hoe makkelijk het is om uw eigen kleding en accessoires te breien. Met meer dan 30 inspirerende projecten die speciaal zijn geschreven voor iedereen die graag wil leren breien maar niet weet waar hij/zij moet beginnen bevat dit boek een schat aan waardevolle, praktische informatie en makkelijk te volgen patronen.Breitechnieken is een uitvoerig naslagwerk met stap ... Vervolgcursus - Verdieping breitechnieken van Ellen Kooijman bij wolwinkel De Afstap Amsterdam, reserveer je plek via onze webshop! Vind de beste selectie breitechnieken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit breitechnieken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.com Breitechnieken. Breien gebeurt, behalve bij rondbreien, in een heen-en-weer gaande beweging. Het eerste wat de breister doet is het opzetten van de breisteken. Door een soort draai te maken met een draad wol, komt er een lus terecht op de breinaald. Het opzetten is moeilijker te leren dan het breien zelf. Handboek breitechnieken. benodigdheden - materialen - steken - breipatronen - technieken - projecten. Barbara Luijken; Vikki Haffenden; Frederica Patmore...

INFORMATIE

AUTEUR
Lesley Stanfield
DIMENSIE
10,34 MB
BESTANDSNAAM
Breitechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Breitechnieken laat de moderne hobbyist kennismaken met de klassieke kunst van het breien, aan de hand van toelichtingen, illustraties en voorbeelden. Het boek bevat een uitgebreide beschrijving van elementaire en gevorderde breitechnieken, ontwerpen en stijlen.

Wil je het boek lezen?Breitechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lesley Stanfield. Lezen Breitechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN