Drakentovenaar

Drakentovenaar - An Janssens | Warmolth.org

...In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, ... Drakentovenaar by An Janssens - goodreads.com ... ... Bestel Drakentovenaar van An Janssens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „Drakentovenaar" door An Janssens verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. An Janssens, Drakentovenaar In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovena... Dit boek, Drakentovenaar, is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de ... Drakentovenaar - An Janssens - De Leesfabriek ... . Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen. Specificaties. ISBN-nummer: 9789024564743 ; Verschijningsdatum: 8/10/2014 ... Drakentovenaar is een LEGO minifiguur, oorspronkelijk geïntroduceerd in 2013 als onderdeel van het Castle - Castle (2013) thema. Het minifiguur draagt zwarte tovenaarshoed met opdruk van een rode draak, heeft een geel gezicht met lange zwarte baard en snor, boze blik, draagt een rode cape, heeft zwarte torso met rode accenten, zwarte armen, rode handen, zwarte heupen en benen met met opdruk ... 'Drakentovenaar' door An Janssens - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. 'Drakentovenaar' opent met Sihiri, een Magiezuiger die is gevangen door een tovenaar. Sihiri heeft echter al snel door dat de man niet zoveel weet van haar soort. Er wordt immers gedacht dat Magiezuigers uitgeroeid zijn en zijzelf heeft zich honderden jaren lang verborgen gehouden. Drakentovenaar is het tweede boek van An Janssens en het vervolg op haar debuutroman Drakenkoningin.Met haar eerste boek won ze in 2013 de eerste Luitingh Fantasy schrijfwedstrijd. Drakentovenaar speelt zich rond dezelfde tijd af als het eerste deel, maar aan de andere kant van de Grote Muur. De muur verdeelt het Noorden en het Zuiden. An Janssens, Drakentovenaar In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jon...

INFORMATIE

AUTEUR
An Janssens
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Drakentovenaar.pdf

OMSCHRIJVING

An Janssens, DrakentovenaarIn een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt hij toe naar één doel: de tovenaarsprinses ontvoeren uit haar kasteel en zo de koninklijke familie onder druk zetten om de Grote Muur te doen vallen en de weg naar het koele noorden te openen.Maar Var en zijn mannen hebben niet gerekend op de Buigmoeder, een wezen dat gevoelens kan vervormen. Al snel weet niemand meer wat echt of nep is. Verzetsstrijders veranderen in gehoorzame schapen, relaties worden onder druk gezet en het duurt niet lang of Var ziet langzaamaan zijn plan in duigen vallen.De Vlaamse An Janssens (1983) won in 2013 met haar verhaal Drakenkoningin de eerste Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd. Dit boek, Drakentovenaar, is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.

Wil je het boek lezen?Drakentovenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur An Janssens. Lezen Drakentovenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN