Over vliegangst en hoe je ervan afkomt

Over vliegangst en hoe je ervan afkomt - Lucas van Gerwen | Warmolth.org

...ek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10 ... Over vliegangst en hoe je ervan afkomt - Lucas van Gerwen ... ... . In hechtenis Nicci French Over vliegangst en hoe je ervan afkomt. 5.0 1 5 Schrijver: Lucas van Gerwen Voorlezer: Louis van Beek. Beschikbaar als audioboek. De uiterst succesvolle zakenman. Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto's. De liefste oma van het westelijk halfrond. Vergelijken - Over vliegangst en hoe je ervan afkomt (Lucas van Gerwen) (2010) ISBN: 9789044960808 - De uiterst succesvolle zakenman. Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto's. De liefste oma va ... Over vliegangst en hoe je ervan afkomt | Lucas van Gerwen ... ... . Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto's. De liefste oma van het westelijk halfrond. Maar haar… Boek: L. van Gerwen - Over vliegangst en hoe je ervan afkomt Renée (Madam_Romella) 15-05-2007 08:30 print Stel, je hebt een vliegreis geboekt en naarmate de dag van vertrek nadert, word je steeds ... Over vliegangst en hoe je ervan afkomt. €9,00 . Geen aanbiedingen geplaatst . Verlanglijstje . Delen . Print Verslag . Verkoper ... Over vliegangst en hoe je ervan afkomt direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De uiterst succesvolle zakenman. Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto's.
De liefste oma van het westelijk halfrond. Maar haar kleinkind in Australië zal ze nooit in haar armen sluiten.
De voetballer die de sterren van de hemel speelt. Maar nooit in wedstrijden op een ander continent.

Hun probleem: vliegangst. Ze zijn bepaald niet de enigen: 35 op de 100 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lucas van Gerwen
DIMENSIE
9,59 MB
BESTANDSNAAM
Over vliegangst en hoe je ervan afkomt.pdf

OMSCHRIJVING

De uiterst succesvolle zakenman. Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto´s. De liefste oma van het westelijk halfrond. Maar haar kleinkind in Australië zal ze nooit in haar armen sluiten. De voetballer die de sterren van de hemel speelt. Maar nooit in wedstrijden op een ander continent.Hun probleem: vliegangst. Ze zijn bepaald niet de enigen: 35 op de 100 mensen ontwikkelen vroeger of later in het leven vliegangst. Gelukkig is deze angst goed te behandelen, zoals dit boek van Dr. Lucas van Gerwen aantoont. Het is een all-inclusivehandleiding, boordevol praktijkvoorbeelden, getuigenissen van lotgenoten, praktische tips en feitelijke informatie. Van Gerwen baseerde het op zijn ervaringen als directeur van het gerenommeerde vliegangstinstituut Stichting VALK.Onmisbare handbagage voor iedereen die graag vliegangstvrij door het leven wil.Dr. Lucas van Gerwen is piloot en psycholoog. Hij promoveerde in 2004 op het onderwerp vliegangst. Hij maakt wereldwijd furore met zijn inzichten en effectieve behandelmethoden.

Wil je het boek lezen?Over vliegangst en hoe je ervan afkomt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucas van Gerwen. Lezen Over vliegangst en hoe je ervan afkomt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN