Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing

Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing - Damiaan Denys | Warmolth.org

...In 'Een kleine inkijk in onze angsten' laat Damiaan Denys zien dat we in een angstcultuur leven: we zien alles vanuit het perspectief van mogelijk dreigend gevaar ... Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing | Damiaan ... ... . Ons verlangen naar controle drijft ons in de fuik van de angst. Dit wordt aangewakkerd en onderhouden door de media, die voor sensatie kiezen, want angst verkoopt. Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing van Damiaan Denys. Hardcover. Marketing & Sales. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing; group Incompany training. E ... Atlas Contact Dit boek kan niet worden gevonden : Atlas ... ... . Marketing & Sales. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing; group Incompany training. Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing. Formaat: Hardcover Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing | ISBN 9789047009962 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Leestips ontvangen. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief. Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Beschrijving Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing Volgens Damiaan Denys leven we in een angstcultuur; we zien alles vanuit het perspectief van mogelijk dreigend gevaar. Dit wordt aangewakkerd en onderhouden door de media, die voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Damiaan Denys
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing.pdf

OMSCHRIJVING

In Een kleine inkijk in onze angsten laat Damiaan Denys zien dat we in een angstcultuur leven: we zien alles vanuit het perspectief van mogelijk dreigend gevaar. Ons verlangen naar controle drijft ons in de fuik van de angst. Dit wordt aangewakkerd en onderhouden door de media, die voor sensatie kiezen, want angst verkoopt. Angst is entertainment geworden.‘Het succes van het terrorisme is niet het terrorisme, het succes van het terrorisme is de angst voor het terrorisme,’ zo betoogt Denys in dit boekje gebaseerd op zijn succesvolle lezing bij TEDxAmsterdam. Hij raakt een snaar en weet de lezer peinzend en in verwondering over onze hang naar gevaar achter te laten.Hij zet een vergrootglas op ons irrationele gedrag en slaagt erin op licht satirische wijze een taboe open te breken.

Wil je het boek lezen?Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Damiaan Denys. Lezen Een kleine inkijk in onze angsten - TEDx lezing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN