De 7 geheimen van de schildpad

De 7 geheimen van de schildpad - Ronald Schweppe | Warmolth.org

..., vooral de kunst van het nietsdoen, je krachten concentreren en rustig blijven ... Recensie: Het geheim van de schildpad 📖 De Leesclub van Alles ... . De zeven geheimen zijn in vogelvlucht: - Beheersing blijf onder alle omstandigheden rustig. In 'De 7 geheimen van de schildpad' maak je kennis met de wijze schildpad Kurma die de kunst verstaat zich helemaal in zichzelf terug te trekken. Kurma laat zich door niets uit haar evenwicht brengen en laat iedereen versteld staan van haar slimheid. Aljoscha A. Schwarz, Ronald P. Schweppe De 7 geheimen van de schildpad. gebor ... De 7 geheimen van de schildpad - Aljoscha Schwarz | Boeken.com ... . Aljoscha A. Schwarz, Ronald P. Schweppe De 7 geheimen van de schildpad. geborgenheid vinden in jezelf. Gedrukt boek . Teksten en onderhoudende fabels over de wijze schildpad Kurma vormen de rode draad door het boek en leiden de lezer stap voor stap door de zeven geheimen van de schildpad die de lezer helpen om dichter bij zichzelf te komen. De 7 geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek, vol spannende verhalen en nuttige oefeningen. We kunnen veel van schildpadden leren, vooral de kunst van het nietsdoen, je krachten concentreren en rustig blijven. De zeven geheimen zijn in vogelvlucht: - Beheersing - blijf onder alle omstandigheden rustig. De 7 geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek, vol spannende verhalen en nuttige oefeningen. We kunnen veel van schildpadden leren, vooral de kunst van het nietsdoen, je krachten concentreren en rustig blijven. De zeven geheimen zijn in vogelvlucht: - Beheersing blijf onder alle omstandigheden rustig. De 7 geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek, vol spannende verhalen en nuttige oefeningen. We kunnen veel van schildpadden leren, vooral de kunst van het nietsdoen, je krachten concentreren en rustig blijven. De zeven geheimen zijn in vogelvlucht: - Beheersing blijf onder alle omstandigheden rustig. Zeven geheimen van de Schildpad. Hoorde een boeiend verhaal over een schildpad Een verhaal over geluk najagen, iets dat velen doen vooral geluk op korte termijn. Ieder wil geluk maar velen zoeken dit buiten zichzelf Dit boek noemt, dat de deur naar geluk naar binnen opengaat De 7 geheimen van de schildpad book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Maak je niet druk, kijk liever hoe een schildpad zich... Koop De 7 geheimen van de schildpad van Schwarz, Aljoscha met ISBN 9789401301275. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De 7 geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek, vol spannende verhalen en nuttige oefeningen. We kunnen veel van schildpadden leren, vooral de kunst van het nietsdoen, je krachten concentreren en rustig blijven. De zeven geheimen zijn in vogelvlucht: - Beheersing blijf onder alle omstandigheden rustig. De 7 geheimen van de schildpad is een geestig en wijs boek, vol spannende verhalen en nuttige oefeningen. We kunnen veel van schildp...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Schweppe
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
De 7 geheimen van de schildpad.pdf

OMSCHRIJVING

Ter gelegenheid van het 75-jarige jubileum van de Gottmer Uitgevers Groep verschijnt ‘De 7 geheimen van de schildpad’ voor maar € 7,50.Vraag: Wat kan een schildpad je vertellen over onthaasten? Antwoord: Veel, heel veel. In ‘De 7 geheimen van de schildpad’ maak je kennis met de wijze schildpad Kurma die de kunst verstaat zich helemaal in zichzelf terug te trekken. Kurma laat zich door niets uit haar evenwicht brengen en laat iedereen versteld staan van haar slimheid. Psycholoog Aljoscha Schwarz en componist Ronald Schweppe schreven een geestig en wijs boek voor volwassenen, vol onderhoudende verhalen en praktische oefeningen.

Wil je het boek lezen?De 7 geheimen van de schildpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Schweppe. Lezen De 7 geheimen van de schildpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN