Samen ACTief in je gezin

Samen ACTief in je gezin - Denise Matthijssen | Warmolth.org

...in een gezin veel ruzies voorkomen en ouders en jongeren voortdurend met elkaar in situaties belanden die strijd of stress opleveren, is het moeilijk om dit te doorbreken ... Samen actief in je gezin - Home | Facebook ... . Dit praktische boek Samen ACTief in je gezin, gebaseerd op de populaire Acceptance en Commitment Therapy (ACT), een vorm van cognitieve gedragstherapie die gebruikmaakt van mindfulness, helpt je aan de hand van een stappenplan met oefeningen samen met je gezin deze vicieuze cirkel te doorbreken, weer met elkaar in gesprek te gaan en actief aan de ontwikkeling van de kinderen te blijven werken. Nieuws: Accreditatie door de NVRG voor training Samen ACTief in je gezin. Nieuws: workshop op het landelijk congres positieve psychologie Training bij Rino 2018 ACTief ... Samen actief in je gezin - MamaKletst ... . Nieuws: Accreditatie door de NVRG voor training Samen ACTief in je gezin. Nieuws: workshop op het landelijk congres positieve psychologie Training bij Rino 2018 ACTief met je gezin aan de slag: minder ruzie en meer plezier Herken onhandige interactiepatronen in je gezin. Leer zelf hoe je problemen in de omgang met elkaar kunt aanpakken. Wanneer in een gezin veel ruzies voorkomen en ouders en jongeren voortdurend met elkaar in situaties belanden die strijd of stress opleveren, is het moeilijk om dit te doorbreken. Samen actief in je gezin. 106 likes. Samen actief in je gezin is een praktisch werkboek voor ouders en jongeren die willen leren prettiger met elkaar om te gaan en hun veerkracht te hervinden 'Samen ACTief in je gezin, werkboek voor ouders en jongeren' door Denise Matthijssen, Denise Bodden - Onze prijs: €10,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Dit praktische boek Samen ACTief in je gezin, gebaseerd op de populaire Acceptance en Commitment Therapy (ACT), een vorm van cognitieve gedragstherapie die gebruikmaakt van mindfulness, helpt je aan de hand van een stappenplan met oefeningen samen met je gezin deze vicieuze cirkel te doorbreken, weer met elkaar in gesprek te gaan en actief aan de ontwikkeling van de kinderen te blijven werken. ACTief met je gezin aan de slag: minder ruzie en meer plezier Herken onhandige interactiepatronen in je gezin. Leer zelf hoe je problemen in de omgang met elkaar kunt aanpakken. Wanneer in een gezin veel ruzies voorkomen en ouders en jongeren voortdurend met elkaar in situaties belanden die strijd of stress opleveren, is het moeilijk om dit te doorbreken. Dit praktische boek Samen ACTief in je gezin, gebaseerd op de populaire Acceptance en Commitment Therapy (A...

INFORMATIE

AUTEUR
Denise Matthijssen
DIMENSIE
3,73 MB
BESTANDSNAAM
Samen ACTief in je gezin.pdf

OMSCHRIJVING

ACTief met je gezin aan de slag: minder ruzie en meer plezier Herken onhandige interactiepatronen in je gezin. Leer zelf hoe je problemen in de omgang met elkaar kunt aanpakken. Wanneer in een gezin veel ruzies voorkomen en ouders en jongeren voortdurend met elkaar in situaties belanden die strijd of stress opleveren, is het moeilijk om dit te doorbreken. Vooral wanneer een van de kinderen problemen heeft zoals ADHD, dyslexie, angst, depressie of een chronische ziekte, is de kans hierop groot. Dit praktische boek helpt je om samen met je gezin deze vicieuze cirkel te doorbreken, weer met elkaar in gesprek te gaan en actief aan de ontwikkeling van de kinderen te blijven werken. Hierdoor blijven ouders en kinderen door alles heen veerkrachtig en verbonden.

Wil je het boek lezen?Samen ACTief in je gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denise Matthijssen. Lezen Samen ACTief in je gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN