Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie

Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie - Shirley Clarke | Warmolth.org

...rlandse voortgezet onderwijs. Daarom publiceert onderwijsadviesbureau Onderwijs Maak Je Samen tot aan de zomervakantie iedere maand een nieuwe en makkelijk in te zetten werkvorm ... Leren zichtbaar maken Archieven - HCO ... . Deze werkvormen zijn gebaseerd op de vijf strategieën voor formatief evalueren van Dylan William. "Dit is hét boek vol ideeën om het leren zichtbaar te maken. De volgende stap in het werken met leerdoelen, succescriteria en het creëren van eigenaarschap voor het leren." "Wat een eye-opener om feedback voor en tijdens de les te geven, zodat leerlingen hun werk direct kunnen verbeteren." Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie • Als j ... bol.com | Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met ... ... ." "Wat een eye-opener om feedback voor en tijdens de les te geven, zodat leerlingen hun werk direct kunnen verbeteren." Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie • Als je iedere leerling wilt laten zien dat ... Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie - Pedagogiek & Didactiek voor het Hoger Onderwijs - Uitgeverij Abimo - Op onze website kan u kennismaken met educatieve uitgaven, prenten- en jeugdboeken en de auteurs. Formatief evalueren - leren zichtbaar maken. Informatie: Steeds vaker passen docenten in hun lessen een vorm van formatieve evaluatie toe, met als doel toetsen meer in dienst van het leren te stellen. In tegenstelling tot summatief toetsen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Shirley Clarke
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie.pdf

OMSCHRIJVING

Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatieHoe zet je het leerproces van leerlingen centraal? Hoe zorg je ervoor dat iedere leerling kan groeien en dat elke leerling weet welke stappen hij moet zetten om vooruit te komen?Als je het accent wilt leggen op persoonlijke ontwikkeling van elke leerling, is formatieve evaluatie het antwoord. Om dit succesvol toe te passen in je klas, heb je in ieder geval duidelijke leerdoelen en goede vormen van feedback nodig. Maar ook een leercultuur van growth mindset, het werken met praatmaatjes en het voortdurend checken van wat leerlingen al weten en begrijpen zijn belangrijk.Dit boekje gaat in op de 12 ingrediënten van formatieve evaluatie die Shirley Clarke beschrijft in haar boek Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie. Deze beknopte versie licht kort toe waarom je het ingrediënt zou inzetten, wat het precies inhoudt en hoe je het in de praktijk brengt. Deze beknopte uitgave verscheen eerder onder de titel Leren zichtbaar maken met Formatieve Assessment.

Wil je het boek lezen?Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shirley Clarke. Lezen Beknopte uitgave - Leren zichtbaar maken met formatieve evaluatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN