Drakentand

Drakentand - Michael Crichton | Warmolth.org

...age Crichton: een uitbundige verbeelding die op volle toeren draait en de lezer meeneemt naar een andere wereld, een verhaal met opwindende wendingen en een reeks gedenkwaardige personages ... Drakentand eBook door Michael Crichton - 9789024577910 ... ... . Drakentand is een avontuur vol dinosaurusbotten, wetenschappelijke intrige en waaghalzerij. Vintage Crichton: een uitbundige verbeelding die op volle toeren draait en de lezer meeneemt naar een andere wereld, een verhaal met opwindende wendingen en een reeks gedenkwaardige personages. Crichton (1942-2008) was de wereldberoemde schrijver van Jurassic Park en het postuum uitgegeven Drakentand is daar de voorloper van. Het speelt in het Wilde Westen in 1876, toen twee be ... BOEK. Michael Crichton - Drakentand - Gazet van Antwerpen ... . Crichton (1942-2008) was de wereldberoemde schrijver van Jurassic Park en het postuum uitgegeven Drakentand is daar de voorloper van. Het speelt in het Wilde Westen in 1876, toen twee bekende rivaliserende paleontologen, Othniel Charles Marsh en Edward Drinker Cope, elkaar het leven zuur maakten. Tijdens hun expedities in Wyoming en Montana gingen ze nietsontziend te […] Drakentand vervult de wens dat na de dood van een auteur er nog ongepubliceerd werk van hem gevonden, en wat wel de moeite is om alsnog uit te geven. Crichton zou er niet mee doorgebroken zijn, maar het boek toont wel zijn interesse in geschiedenis, onderzoek en wetenschap die hij destijds al had, tezamen met zijn talent om daar een verhaal omheen te bedenken. Drakentand. Bestsellerauteur Michael Crichton (Jurassic Park) keert met Drakentand terug naar de wereld van de paleontologie in een fantastisch avontuur dat zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van de fossielenjacht. Drakentand is een avontuur vol dinosaurusbotten, wetenschappelijke intrige en waaghalzerij. Vintage Crichton: een uitbundige verbeelding die op volle toeren draait en de lezer ... Met 'Drakentand' keert Crichton terug naar de fantastische wereld van de paleontologie, die hij linkt aan het Wilde Westen, dat hij als regisseur/scenarist voor 'Westworld'(1973) al goed ... Drakentand van Michael Crichton (boek, e...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Crichton
DIMENSIE
3,36 MB
BESTANDSNAAM
Drakentand.pdf

OMSCHRIJVING

Bestsellerauteur Michael Crichton (Jurassic Park) keert met Drakentand terug naar de wereld van de paleontologie in een fantastisch avontuur dat zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van de fossielenjacht. Bestsellerauteur Michael Crichton (Jurassic Park) keert met Drakentand terug naar de wereld van de paleontologie in een fantastisch avontuur dat zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van de fossielenjacht. Drakentand is een avontuur vol dinosaurusbotten, wetenschappelijke intrige en waaghalzerij. Vintage Crichton: een uitbundige verbeelding die op volle toeren draait en de lezer meeneemt naar een andere wereld, een verhaal met opwindende wendingen en een reeks gedenkwaardige personages. "Crichton is een meesterverteller.' Time Michael Crichton (1942-2008) was de wereldberoemde schrijver en regisseur van kaskrakers zoals ER, Jurassic Park, Disclosure en Prooi.

Wil je het boek lezen?Drakentand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Crichton. Lezen Drakentand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN