Een hondenjaar

Een hondenjaar - Jon Katz | Warmolth.org

...ar (Paperback). Het leven van de schrijver Jon Katz wordt finaal op zijn kop gezet door de komst van Devon, een lastige border collie, ... Zo bereken je hoe oud je hond écht is in mensenjaren ... ... ... Een 1-jarige hond is vergelijkbaar met een 15-jarige puber en een 2-jarige hond is gelijk aan een 24-jarige volwassene. Vanaf het tweede jaar telt een hondenjaar voor ongeveer drie tot vijf ... Een hond van 15 kan je misschien het best vergelijken met een mens van 83. Een factor 5,5 verschil. Door de leeftijd van een hond te vermenigvuldigen met een 5,5, kan de leeftijd van een hond worden uitgedru ... Hondenjaren ⇔ mensenjaren omrekenen + tips voor een lang ... ... . Een factor 5,5 verschil. Door de leeftijd van een hond te vermenigvuldigen met een 5,5, kan de leeftijd van een hond worden uitgedrukt in mensjaren. Een hond van 5 is te vergelijken met een mens van 27. Een hond van 10 is te vergelijken met een mens van 55. Vanaf het tweede jaar telt een hondenjaar voor ongeveer drie tot vijf mensenjaren, afhankelijk van andere factoren. Die hond van 29 zou dan in mensenjaren 105 geworden zijn: ... Daarna telt elk hondenjaar voor (gemiddeld) ongeveer 5 mensenjaren. Wanneer is een hond een ou...

INFORMATIE

AUTEUR
Jon Katz
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Een hondenjaar.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van de schrijver Jon Katz wordt finaal op zijn kop gezet door de komst van Devon, een lastige border collie, prachtig en intelligent maar in het verleden zwaar mishandeld. Devon raast door alle kamers, hij plundert de koelkast en terroriseert zijn huisgenoten. Met veel liefde en geduld probeert Jon zijn ongehoorzame hellehond ervan te overtuigen dat het zó niet langer kan. De filmrechten van Een hondenjaar zijn inmiddels verkocht.

Wil je het boek lezen?Een hondenjaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jon Katz. Lezen Een hondenjaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN