Pijn Is Genot

Pijn Is Genot - Jan Siebelink | Warmolth.org

...Indringende gesprekken waren het die schrijver en wielerliefhebber Jan Siebelink voerde met oud-wielrenners als Erik Breukink Wim van Est Jan Janssen Peter Post Steven Rooks Jan Siemons Gert-Jan Theunisse Johan van der Velde en Joop Zoetemelk ... Pijn is genot? | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Vergelijken - Pijn is genot - eBook (9400400845) (Jan Siebelink) ISBN: 9789400400849 - Het eBook Pijn is genot (9400400845) geschreven door Jan Siebelink bestel je op bruna.nl! Indringende gesprekken waren het, die schrijver en wielerliefhebber Jan… Volgens Epicurus gaat het in het leven om geluk, en dat bereik je door zo veel mogelijk pijn te vermijden en genot na te streven. Dat wordt vaak verkeerd begrepen ... bol.com | Pijn Is Genot, Jan Siebelink | 9789060059968 ... ... .nl! Indringende gesprekken waren het, die schrijver en wielerliefhebber Jan… Volgens Epicurus gaat het in het leven om geluk, en dat bereik je door zo veel mogelijk pijn te vermijden en genot na te streven. Dat wordt vaak verkeerd begrepen als een platvloers hedonisme, maar we moeten genot vooral begrijpen als gemoedsrust, onverstoorbaarheid (ataraxia). Indringende gesprekken waren het, die schrijver en wielerliefhebber Jan Siebelink voerde met oud-wielrenners als Erik Breukink, Wim van Est, Jan Janssen, Peter Post, Steven Rooks, Jan Siemons, Gert-Jan Theunisse, Johan van der Velde en Joop Zoetemelk. Zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Siebelink
DIMENSIE
8,26 MB
BESTANDSNAAM
Pijn Is Genot.pdf

OMSCHRIJVING

Indringende gesprekken waren het, die schrijver en wielerliefhebber Jan Siebelink voerde metoud-wielrenners als Erik Breukink, Wim van Est, Jan Janssen, Peter Post, Steven Rooks, Jan Siemons, Gert-Jan Theunisse, Johan van der Velde en Joop Zoetemelk. Zo indringend dat Siebelink zich tot op de dag vandaag de interviews nog letterlijk herinnert.Het resulteerde in Pijn is genot, een spectaculair en tegelijk intiem, literair wielerboek dat begin jaren negentig verscheen bij uitgeverij Meulenhoff.De vernieuwde versie van Pijn is genot is uitgebreid met alle andere wielerverhalen die Siebelink heeft geschreven over de sport. Over de grote obsessie: het winnen van een etappe of de Tour en de bekroning die alle pijn doet vergeten. De verhalen in Pijn is genot zijn een genoegen om te lezen. Een vleugje spot, een snufje psalm en een kleine herinnering aan de Franse literatuur: deze ingrediënten zijn de herkenbare elementen waarmee de schrijver zich ook in dit boek bedient.

Wil je het boek lezen?Pijn Is Genot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Siebelink. Lezen Pijn Is Genot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN