Tien jaar Nick en Simon

Tien jaar Nick en Simon - Klaas Bond | Warmolth.org

...tens twee keer platina. Hun concert-dvd's Altijd Dichtbij - Live In Concert en Vandaag - Ahoy 2009 bereikten beide de platina status ... 10 jaar Nick & Simon: van babywiegje tot doodsbedreiging ... ... . Nick en Simon zouden oorspronkelijk in 2012 naar Japan gaan, maar waren, wegens ziekte van Nick, genoodzaakt hun reis uit te stellen. Nick had last van een voorhoofdsholteontsteking en een gekneusde enkel, en kon vanwege de hoge koorts niet vliegen. De reis naar Japan is nu helemaal afgelast. In plaats daarvan zijn ze in mei naar Zuid-Afrika geweest, voor hun programma Die Suid-Afrikaanse Droom. In het eenmalige programm ... Nick & Simon zouden willen dat recensenten ook eens aan ... ... . In plaats daarvan zijn ze in mei naar Zuid-Afrika geweest, voor hun programma Die Suid-Afrikaanse Droom. In het eenmalige programma 10 jaar Nick & Simon worden Nick & Simon door hun goede vriend Kees Tol geïnterviewd over hun jubileum. Ook familie, vrienden en collega?s van het duo delen hun persoonlijke verhalen over de twee zangers. Dit programma is vanavond om 20.30 uur te zien. Om 21.30 uur volgt Nick & Simon live in Paradiso. Boeken over Klaas Bond bij De Slegte. Meer dan 3 (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 6,49...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Bond
DIMENSIE
6,91 MB
BESTANDSNAAM
Tien jaar Nick en Simon.pdf

OMSCHRIJVING

In 2016 is het tien jaar dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere, waaronder‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’ en ‘Kijk omhoog’. Ook zijn ze graag geziene gasten op tv (o.a. in Gewoon Jan Smit, The Voice Kids, The Voice of Holland en Lekker Nederlands, De zomer voorbij). In 2015 zijn ze door 100% NL voor de derde keer uitgeroepen tot Artiest van het Jaar.Maar wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd? In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Opgeschreven door Klaas Bond, hun leraar Nederlands van de middelbare school, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd.

Wil je het boek lezen?Tien jaar Nick en Simon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Bond. Lezen Tien jaar Nick en Simon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN