Genezen door contact met engelen

Genezen door contact met engelen - L. Huffiness | Warmolth.org

...ers, F., Doeven, Abbie (ISBN: 9789020243239) from Amazon's Book Store ... Genezen door contact met engelen tweedehands kopen - €8 ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Maar je kunt jezelf bevrijden van de irritatie door te beginnen met een paar minuten per dag met de engelen te communiceren, te praten. Als eerste moet je zorgen dat je niet afgeleidt wordt. Doe de radio en TV uit, ga alleen in een kamer zitten of ga naar je favoriete plek in de natuur; zie in gedachten een engel, (het helpt om een afbeelding van je favoriete engel bij je te hebben) en praat ... Je engelen laten je vaak de beste optie zien, of ze zullen je de ... Engelen - home.uni-one.nl ... ... Je engelen laten je vaak de beste optie zien, of ze zullen je de weg wijzen. Engelen helpen maar jij moet wel zelf stappen zetten! Werk samen met je engelen om je wensen te manifesteren. Ik hoop dat dit je helpt om meer in contact te komen met je engelen? Ik hoor ook heel graag wat jouw ervaringen zijn met engelen....

INFORMATIE

AUTEUR
L. Huffiness
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Genezen door contact met engelen.pdf

OMSCHRIJVING

GENEZEN DOOR CONTACT MET ENGELEN Jezelf helen met lichtGenezen door contact met engelen is een complete methode om het helende licht van je ziel, je Zonne-engel en de helende engelen in je lichaam te brengen. We leren hoe we een blauwdruk voor verjonging kunnen creëren die onze gezondheid op lichamelijk, emotioneel en psychisch niveau herstelt. Onze cellen kunnen met licht gaan bevatten, waardoor de organen en lichaamsstelsels worden gerevitaliseerd. We kunnen in contact leren komen met en leiding leren ontvangen van onze innerlijke heler en het is zelfs mogelijk lichamelijk letsel ontstaan door ongelukken of chronische ziekten ongedaan te maken. De 'Heel-jezelf-met-licht-methode' is een weg naar innerlijke harmonie, vitaliteit, gezondheid, vreugde, een pad van grote spirituele groei. LaUna geeft al jaren cursussen om de mensen hun eigen innerlijke kracht te laten ontwikkelen met behulp van de helende engelen. Haar systeem van helen is te gebruiken naast een eventuele reguliere therapie, als steuntje in de rug om het heft in eigen handen te nemen en beter te leren luistern naar je eigen lichaam. Een bijzonder boek dat op een heldere, gestructureerde wijze duidelijk maakt hoe het zelfhelend vermogen van de mens enorm gestimuleerd kan worden met hulp van de lichtwezens, de engelen. Het is een praktisch boek met vele oefeningen en visualisaties en een uitgebreide tabel met een overzicht van allerlei ziekten en klachten.

Wil je het boek lezen?Genezen door contact met engelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Huffiness. Lezen Genezen door contact met engelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN