De uitzonderlijke gave van William Praise

De uitzonderlijke gave van William Praise - Tania Heimans | Warmolth.org

... een zwarte albino. William Praise groeide op in Tanzania, Oost-Afrika in een klein dorpje Kijiji ... De uitzonderlijke gave van William Praise - Scholieren.com ... . Zijn vader Upendo, is verdronken tijdens zijn geboorte, dit wordt gezien als een vloek omdat William Praise wit is geboren. Een zeru zeru. De uitzonderlijke gave van William Praise Roman over een albinojongen die wordt geboren in een klein Oost-Afrikaans dorp waar magische vertellingen en voorouders de levens van de inwoners bepalen. Zijn komst wordt als een slecht voorteken gezien en het verwachte onheil volgt. De uitzonderlij ... De uitzonderlijke gave van William Praise by Tania Heimans ... . Zijn komst wordt als een slecht voorteken gezien en het verwachte onheil volgt. De uitzonderlijke gave van William Praise is een verhaal over een albinojongen die wordt geboren in een klein Oost-Afrikaans dorp waar magische vertellingen en voorouders de levens van de inwoners bepalen. Zijn komst wordt als een slecht voorteken gezien en het verwachte onheil volgt. De uitzonderlijke gave van William Praise is een verhaal over een albinojongen die wordt geboren in een klein Oost-Afrikaans dorp waar magische vertellingen en voorouders de levens van de inwoners bepalen. Zijn komst wordt als een slecht voorteken gezien en het verwachte onheil volgt. De uitzonderlijke gave van William Praise is een prachtig, sfeervol verhaal over een klein Afrikaans dorp dat d...

INFORMATIE

AUTEUR
Tania Heimans
DIMENSIE
5,64 MB
BESTANDSNAAM
De uitzonderlijke gave van William Praise.pdf

OMSCHRIJVING

Dramatisch en grappig, meeslepend en absurd; net als in haar bejubelde debuutroman Hemelsleutels weet zij onze westerse maatschappij op tragi-komische wijze een spiegel voor te houden.De uitzonderlijke gave van William Praise is een prachtig, sfeervol verhaal over een klein Afrikaans dorp dat draait om verhalen, voorouders en lotsbestemming. Tania Heimans brengt het dorp en de mensen op overtuigende wijze tot leven.In een dorp op de savanne van Oost-Afrika wordt een jongen geboren. Tot ieders schrik is zijn huid witter dan die van een blanke. Zijn komst wordt gezien als een vloek en het verwachte onheil volgt. Wanneer de droogte aanhoudt en het gerucht gaat dat botten van een albino voorspoedbrengende krachten zouden bezitten, wordt het gruwelijke lot van de twaalfjarige William Praise bezegeld.Om de jongen tegen verder gevaar te beschermen, stuurt de missionaris uit het dorp William naar Nederland. Als zijn voorspellende en genezende gaven worden ontdekt, wordt ook hier alle hoop op hem gevestigd.

Wil je het boek lezen?De uitzonderlijke gave van William Praise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tania Heimans. Lezen De uitzonderlijke gave van William Praise Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN