Boom basics naamloze en besloten vennootschap

Boom basics naamloze en besloten vennootschap - J.J.A. Hamers | Warmolth.org

...htsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden k Boom basics naamloze en besloten vennootschap ... Studystore | Boom basics naamloze en besloten vennootschap ... ... . Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 12,74 Excl. BTW check Volledige prijs. Beschrijving Boom Basics: Naamloze en besloten vennootschap De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. DANS is an instit ... Boom Uitgevers Den Haag ... . Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. DANS is an institute of KNAW and NWO. Driven by data. Go to page top Go back to contents Go back to site navigation Ook een vennootschap onder firma (v.o.f.) en een commanditaire vennootschap kunnen in een besloten vennootschap worden omgezet. Het is eveneens mogelijk dat twee of meer personen een naamloze of besloten vennootschap oprichten, zonder dat zij in een of andere rechtsvorm al een bedrijf bezitten. De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis!

De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool.
...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.A. Hamers
DIMENSIE
9,48 MB
BESTANDSNAAM
Boom basics naamloze en besloten vennootschap.pdf

OMSCHRIJVING

De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis!De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool.

Wil je het boek lezen?Boom basics naamloze en besloten vennootschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.A. Hamers. Lezen Boom basics naamloze en besloten vennootschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN