Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad

Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad - none | Warmolth.org

... vergelijken als een soort geschiedenisboek op zakformaat, maar dan over de wetenschap ... Kunstgeschiedenis voor in bed, op het toilet of in bad ... ... . Het menselijk lichaam voor in bed, op het toilet of in bad 1e druk is een boek van Cees Mulder uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045320649 In 'Het menselijk lichaam voor in bed, op het toilet of in bad' legt biologiedocent Cees Mulder In Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad passeren vele wetenschappelijke feiten op toegankelijke wijze de revue, zodat je je kennis van de wetenschap kunt opfrissen, waar en wanneer je maar wilt! Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volg ... Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad | Boeken ... . Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt. Kunstgeschiedenis voor in bed, op het toilet of in bad Kim Bergshoeff, Caroline Lalieu 9789045316208 Biologie voor in bed, op het toilet of in bad is een vermakelijk, leerzaam en goed leesbaar boek dat je steeds weer even weg kunt leggen om het vervolgens weer in je tas te doen. Het blijkt niet alleen geschikt voor bovengenoemde locaties; op de bank, in de trein en op het strand misstond hij zeker niet. Het boek Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad, geschreven door Robert Jan Blom, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzendin...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad.pdf

OMSCHRIJVING

- Hoe zit t nu precies met de opwarming van de aarde?- Wat zijn de effecten van een zonsverduistering?- Hoe werkt een dieselmotor?- En wat is DNA nou eigenlijk?Door de eeuwen heen zijn er vele wetenschappelijke ontdekkingen gedaan. Sommige hebben geleid tot opwinding, andere tot historische mijlpalen.In Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad passeren vele wetenschappelijke feiten op toegankelijke wijze de revue, zodat je je kennis van de wetenschap kunt opfrissen, waar en wanneer je maar wilt!

Wil je het boek lezen?Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN