Pool Tot Pool

Pool Tot Pool - Clem Vallance | Warmolth.org

...Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Pool tot Pool - Startpagina | Facebook ... . Pool tot Pool is een jaarlijks terug kerende dag met populair wetenschappelijke lezingen over het noordpool- en het zuidpoolgebied. Pool tot Pool 10 maart 2018, (Ant)arctische lezingen in het Rijksmuseum voor Volkenkunde te Leiden. Deze 'Pooldag', onder de naam Pool tot Pool, is bedoeld voor iedereen die in de poolstreken geïnteresseerd is. PooltotPool is een jaarlijks terugkerende publieks-lezingendag in maart. Met lezingen over het Arctisch gebied rondom de Noord ... Pool tot Pool 14 maart 2020, (Ant)arctische lezingen in ... ... . Met lezingen over het Arctisch gebied rondom de Noordpool; en voordrachten over de wereld van de Zuidpool op en rondom Antarctica. Pool tot Pool. 180 vind-ik-leuks. 'Pool tot Pool' is een jaarlijks terugkerende publieks-lezingendag in maart. Met lezingen over het Arctisch gebied rondom de Noordpool; en over de wereld van de... Pool tot Pool. 179 likes. 'Pool tot Pool' is een jaarlijks terugkerende publieks-lezingendag in maart. Met lezingen over het Arctisch gebied rondom de Noordpool; en over de wereld van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Clem Vallance
DIMENSIE
9,72 MB
BESTANDSNAAM
Pool Tot Pool.pdf

OMSCHRIJVING

`Het is kwart voor vier op een zaterdagmiddag en ik bevind mij op 27 kilometer van de noordpool. Ergens, ver van deze plek, verrichten mensen hun dagelijkse bezigheden. Hier biedt het gebroken pakijs geen bemoedigende aanblik. De poolzee staart ons onheilspellend aan en lijkt ons enkel deze vraag te stellen: waarom? In Van pool tot pool doet Michael Palin op zijn eigen geestige en onderhoudende manier verslag van zijn reis van de noordpool naar de zuidpool over de 30ste lengtegraad. In vijf maanden deed hij zeventien landen aan van Groenland tot Turkije, van Egypte tot Kenia en van Chili tot Antarctica.

Wil je het boek lezen?Pool Tot Pool in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clem Vallance. Lezen Pool Tot Pool Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN