Management in netwerken

Management in netwerken - Hans de Bruijn | Warmolth.org

...eel! In het boek staat de volgende opmerking: "De kennis die succesvolle actoren vergaren over effectief ... Samenvatting Management in netwerken - Stuvia ... ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Management in netwerken, geschreven door Hans de Bruijn & E.F. ten Heuvelhof. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over netwerkmanagement, integrale, management in netwerken, veiligheidskunde, bruijn, netwerken, ivk & haagse hogeschool. Management in Netwerken samenvatting en andere samenvattingen voor Netwerkmanagement, Bestuurskunde (Ov ... Samenvatting Management in netwerken colleges - HHS ... ... . Management in Netwerken samenvatting en andere samenvattingen voor Netwerkmanagement, Bestuurskunde (Overheidsmanagement). Deze samenvatting bevat een uitgebreide uitleg m.b.t. de theorie die behandeld wordt in het boek Management in Netwerken. Het is een duidelijk en lope... Koop Management in netwerken van Bruijn, J.A. de met ISBN 9789462366657. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 424 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop management in netwerken eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Samenvatting management in netwerken . Universiteit / hogeschool. Erasmus Universiteit Rotterdam. Vak. Management in netwerken (BRV-BO-DU2MVN) Titel van het boek Management in netwerken; Auteur. Hans de Bruijn. Academisch jaar. 2015/2016 Netwerk. ManagementSite.nl 'Vóór en dóór professionals' ... Effectiviteit Ondernemerschap Leiderschap ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans de Bruijn
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Management in netwerken.pdf

OMSCHRIJVING

Besluitvorming verloopt vaak stroperig. Er zijn veel partijen bij betrokken, die allemaal proberen hun eigen belangen te realiseren en, als net moet, die van anderen te blokkeren. Voor overheden is een dergelijke besluitvorming bijna spreekwoordelijk, maar ook bedrijven kennen interne en externe stakeholders die van grote verandertrajecten uiterst grillige operaties kunnen maken.De verklaring hiervoor is eenvoudig: besluitvorming speelt zich in moderne samenlevingen af in netwerken van afhankelijkheden. ledereen is van iedereen afhankelijk en dus is de klassieke, lineaire en planmatige besluitvorming vaak slechts model talk, die in de realiteit weinig kans van slagen heeft. Ondertussen is deze gang van zaken voor velen frustrerend en klinkt de roep om leiderschap, gebaseerd op visie, daadkracht en duidelijkheid.In dit boek analyseren Hans de Bruijn en Ernst ten Heuvelhof dit soort besluitvorming. Ze staan uitgebreid stil bij de vraag wat, gegeven het stroperige en grillige karakter van besluitvorming, effectieve strategieën zijn voor partijen die in netwerken opereren. Ze laten zien waarom projectmanagement totaal niet werkt in netwerken. Command and control werkt natuurlijk ook niet, maar helemaal kan deze managementstijl niet worden afgeschreven - er zijn intelligente vormen van command and control. Ten stotte bespreken ze net belang van vertrouwen in netwerken. Hoe kunnen partijen, die de strategieën uit dit boek hanteren, hun betrouwbaarheid behouden?

Wil je het boek lezen?Management in netwerken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans de Bruijn. Lezen Management in netwerken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN