Voor Dummies - Businessmodellen voor Dummies

Voor Dummies - Businessmodellen voor Dummies - Jim Muehlhausen | Warmolth.org

...ccino's of biertjes dat je drinkt. Niet betalen voor kwantiteit, maar kwaliteit ... Businessmodellen voor Dummies door Jim Muehlhausen (Ebook ... ... . What's new: dit is natuurlijk een dienstverleningmodel, maar bij verkoop op productniveau kennen we dit ... Voor Dummies - HTML en CSS voor Dummies. Ed Tittel. Met de kennis die je uit dit boek haalt kun je voortaan je eigen webpagina's gaan plannen, bouwen, testen en publiceren. Dit boek laat je niet alleen zien welke codes en elementen je daarbij nodig hebt - het zorgt er ook voor dat je er vooral heel veel plezier aan beleeft! Blockchain voor dummies. Blockchain, de revolutionaire techniek die in staat is om de bestaande busine ... Ebook ePUB: Businessmodellen voor Dummies - geschreven ... ... . Blockchain, de revolutionaire techniek die in staat is om de bestaande businessmodellen volledig op zijn kop te zetten. De laatste jaren is blockchaintechnologie geroemd en gevreesd door onder andere overheden, financiële instellingen en de media. In dit artikel leer je alles over de blockchain businessmodellen voor dummies book. Read reviews from world's largest community for readers. Boeken over dummies bij De Slegte. Meer dan 731 (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 5,00...

INFORMATIE

AUTEUR
Jim Muehlhausen
DIMENSIE
9,87 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Businessmodellen voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Een businessmodel schrijven wordt een eitje met 'Businessmodellen voor Dummies'. Dit handige boek helpt je bij het schrijven van een solide businessmodel, waarin je de doelen van je bedrijf vastlegt, zodat je aantrekkelijker wordt voor je klanten. Het behandelt onder meer hoe je je marktsegment afbakent, de positie van je bedrijf bepaalt, je concurrentie in kaart brengt en je strategie op de beste manier uitstippelt. Is het tijd voor een update van je businessmodel? Dan kun je niet zonder 'Businessmodellen voor Dummies'.Jim Muehlhausen is de oprichter en CEO van het Business Model Institute. Hij is een veelgevraagd adviseur en spreker bij grote en kleine bedrijven en heeft vele zakelijke boeken op zijn naam staan.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Businessmodellen voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jim Muehlhausen. Lezen Voor Dummies - Businessmodellen voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN