Reisgenoten

Reisgenoten - Sharon Garlough Brown | Warmolth.org

...n. Of deelnemers weekend reizen of activiteit Nederland vinden ... Reisgenoten - NKC Forum ... . Reisgenoot voor vrijgezel, senioren of NIET singles, alleengaanden of ouderen groep 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65 plus Singles zoeken een reismaatje in diverse forums voor reisgenoten. Single op reis met een leuke reispartner met dezelfde interesses op het gebied van reizen. Deze mailgroep is per juni 2020 overgestapt naar een alternatief buiten SeniorWeb. Wilt u in contact komen met de groep? Stuur een mailtje aan ... REISGENOOT ZOEKEN? Deze mensen willen MET JOU op avontuur! ... . Wilt u in contact komen met de groep? Stuur een mailtje aan mailgro... Reisgenoten is een eenvoudige en lichte 'monastieke orde' voor twintigers en dertigers, ongeacht je achtergrond. Je gaat (minimaal een jaar) 'op reis' met een 'leefregel' van vijf 'werkwoorden' (christelijke kernwaarden), samen met andere Reisgenoten. Bent u op zoek naar een reisgenoot? Hier vindt u een maatje, vriend of vriendin. Kortom: Zoeken naar reisgenoten voor een geslaagde vakantie. Vind of bied uw tweedehands Reisgenoten en carpoolers aan op Speurders.nl.-Pools sprekende contactpersoon aangeboden--Pools sprekende contactpersoon aangeboden- Ik werk al jaren als zzp‛er dus ben geen werkloze, maar Reisgenoten Reisgenoten. Log in om dit te volgen . Volgers 1. Nieuw onderwerp ; 7 topics in this forum. Sorteer op . Recent geüpdate; Titel; Startdatum; Meest gelezen; Most Replies; Aangepast; Chauffeur, kok, zorg, reisleidster en gastvrouw inéén Door Viona, 28 mei chauffeur; kok (en 5 meer) Getagd met: ... Geschreven bij Reisgenoten. Dit boek is een reis door het leven met al zijn obstakels en verdrietige momenten. De 4 karakters van de vrouwen die worden beschreven geven veel herkenning. Het boek geeft ook veel troost door de pastorale hulp die er wordt gegeven. Er staan leuke en grappige oefeningen in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sharon Garlough Brown
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
Reisgenoten.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de fans van Sarah Young en Rachel Held Evans: "Reisgenoten' van Sharon Garlough Brown vertelt over vier vrouwen die op zoek gaan naar God en daagt je als lezer uit om hetzelfde te doen. Vier vrouwen ontmoeten elkaar in een christelijke retraitecentrum: Hannah, een predikante die niet in de gaten heeft hoe vermoeid ze is. Meg, een weduwe van wie de kinderen net het huis uit zijn gegaan en die worstelt met gebeurtenissen uit haar verleden. Mara, wier leven is bepaald door afwijzing en die haar huwelijk ziet afbrokkelen. En Charissa, een hardwerkende studente die in alles het juiste wil doen. Samen met hen ga je op een spirituele reis waarin ogen worden geopend, belemmerende gedachten losgelaten en oude wonden genezen. "Reisgenoten' is zowel een heerlijke roman vol herkenning als een inspiratiebron voor je eigen geloofsleven. Ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Achter in het boek zijn de creatieve oefeningen uit het verhaal opgenomen, zodat je die zelf kunt doen of bijvoorbeeld met je vriendinnen of een bijbelstudiegroep.

Wil je het boek lezen?Reisgenoten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Garlough Brown. Lezen Reisgenoten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN