Een meisje, een droom

Een meisje, een droom - Laura Dekker | Warmolth.org

...ronkelijke eilandbewoners tot stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen ... Een meisje, een droom | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Dromen over ene meisje dat je zojuist hebt ontmoet, vertegenwoordigt je angst of onzekerheid of je wel een goede indruk hebt gemaakt, of wat ze van jou dacht. Als ze in je droom vertelde dat ze je niet leuk vond, dan kan dit een excuus voor je zijn om geen relatie met haar te beginnen verder dan alleen vriendschap. In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoe ... Een meisje, een droom - Laura Dekker - 9789064106989 ... ... . In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen met dieren zoals dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van oorspronkelijke eilandbewoners tot stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen. Ik droom eens in de zoveel tijd over een meisje, wat op zich niet heel vreemd is misschien, maar het punt is dat ik dit meisje helemaal niet ken en ook nooit heb gezien voor zover ik me kan herinneren. Het is nooit echt de zelfde droom, maar het meisje daarin tegen is wel altijd het zelfde. 'Een meisje een droom' is een stoer en bijzonder verhaal. Veel mensen hebben er vast over gedroomd, maar Laura deed het gewoon. Daarbij was ik vooral erg benieuwd naar háár kant van het verhaal, want het beeld wat de media toen schetste was voornamelijk sensatie en allesbehalve objectief. Een meisje, een droom ; Een meisje, een droom 16 okt. 2019 16:32:23. Op veertienjarige leeftijd legde Laura Dekker met haar zeilboot Guppy meer dan 27.000 zeemijl af. Wat ze meemaakte onderweg, de verassende en bijzondere ontmoetingen, beschreef ze in haar dagboek. Zo maakte ze een ... In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen met dieren zoals dolfijnen die haar vaak...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Dekker
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Een meisje, een droom.pdf

OMSCHRIJVING

'Als je graag de andere kant van de wereld wilt zien, kun je twee dingen doen. Je kunt de wereld op zijn kop zetten of zelf naar de andere kant gaan.'Zo begint het boek van Laura Dekker, zeilster in hart en nieren. Als achtjarige droomt Laura al van een reis om de wereld. Na een bijna een jaar durende strijd met de overheid wordt Laura eindelijk vrijgesproken en kan ze weg. Op veertienjarige leeftijd hijst de dappere Laura in Gibraltar de zeilen van haar twaalf meter lange zeiljacht Guppy. Ze begint aan het machtigste avontuur van haar leven. In haar eentje wil ze proberen rond de wereld te zeilen, een uitdaging die nog nooit door een meisje van die leeftijd is aangedurfd.In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen met dieren zoals dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van oorspronkelijke eilandbewoners tot stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen. Hoe zal ze reageren op de eenzaamheid, op hevige stormen of ongelukken? Geeft de overheid zich gewonnen na Laura's vrijspraak?Als Laura tenslotte anderhalf jaar later ongedeerd de hele wereld is rondgevaren, heeft ze met Guppy meer dan 27.000 zeemijl afgelegd, alle grote oceanen bedwongen, maar vooral zichzelf overwonnen.Een hartverwarmend verslag van een moedige, waargebeurde expeditie die Laura door haar vechtlust en doorzettingsvermogen heeft neergezet.

Wil je het boek lezen?Een meisje, een droom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Dekker. Lezen Een meisje, een droom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN