Elk schot een treffer

Elk schot een treffer - Tom C. Mckenney | Warmolth.org

...es en American Sniper heel anders naar deze specialisten gaan kijken ... Elk schot een treffer - TracesOfWar.nl ... . Bestel Elk schot een treffer Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Elk schot een treffer' is een verzameling afzonderlijke verhalen over sluipschutters. De schrijvers hebben veelal zelf ook een militaire achtergrond en weten waar ze het over hebben. Echter het schrijven zit hen niet allemaal in het bloed en dat is bij sommige verhalen duidelijk te merken. Elk schot een treffer,Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote z ... Elk schot een treffer - - 9789045209005 | Bruna.nl ... . Elk schot een treffer,Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterboeken, waarin vele klassieke jeugdtitels verschijnen. De 10 dodelijkste sluipschutters van WO II Elk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept. De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialisten gaan kijken. Bestel Elk schot een treffer van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Elk schot een treffer | ISBN 9789045209005 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Elk schot een treffer beschrijft de inzet van bijzondere soldaten. Sluipschutters, met andere woorden snipers. Soldaten die met richtkijker op een geweer op grote afstand een vijand doodschieten. Maar in en om het slagveld moet je daarvoor eerst kunnen camoufleren, rustig afwachten en pas schieten als een tegenstander zich bloot geeft. Elk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tie...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom C. Mckenney
DIMENSIE
11,27 MB
BESTANDSNAAM
Elk schot een treffer.pdf

OMSCHRIJVING

De 10 dodelijkste sluipschutters van WO II Elk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept. De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialisten gaan kijken. Sluipschutters vertegenwoordigen de absolute top van een groep soldaten met een aantal bijzonder moeilijk te leren vaardigheden en werden lange tijd gezien als koelbloedige moordenaars die anderen om het leven brachten zonder dat van henzelf te riskeren. Het is een kleine elite van mannen en vrouwen die de macht hebben veldslagen door een welgemikt schot een andere wending te geven. Veteranen uit de Tweede Wereldoorlog probeerden hun verleden als sluipschutter vaak te verbergen. Simo Häyhä - ook wel bekend als 'de Witte Dood' - doodde een nauwelijks te bevatten hoeveelheid van 500 Sovjets tijdens hun invasie van Finland. Vasili Zajtsev, die honderden Duitse officieren en zelfs een handvol andere sluipschutters doodde en zo een Held van de Sovjet-Unie werd,en Sepp Allerberger, de hoogst onderscheiden sluipschutter van de Wehrmacht. In bittere kou of verborgen tussen rottende palmbladeren in de oerwouden van de Stille Oceaan: een handvol mannen - en een enkele vrouw - hebben het verloop van de oorlog soms meer bepaald dan een grote veldslag.

Wil je het boek lezen?Elk schot een treffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom C. Mckenney. Lezen Elk schot een treffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN