Anatomie En Gedrag Van Het Paard

Anatomie En Gedrag Van Het Paard - Susan Mcbane | Warmolth.org

.... Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels ... Vind anatomie paard op Marktplaats - juni 2020 ... . Het paard (Equus ferus caballus) is een gedomesticeerd hoefdier uit de orde der onevenhoevigen, en de familie der paardachtigen (Equidae). De wetenschappelijke naam van het gedomesticeerde paard werd als Equus caballus in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. Het gedomesticeerde paard wordt voornamelijk gehouden als rij-en trekdier praktisch en holistische benadering van de gezondheid en het gedrag van paarden. Verder zijn in dit boek beschrijvingen en tekeningen van ... Boek "Anatomie en Gedrag" - Paard Natuurlijk ... . Verder zijn in dit boek beschrijvingen en tekeningen van de anatomie van paarden te vinden. Anatomie van het paard - Atlas en… - voor €44 nl.diebuchsuche.com. Anatomie van het paard geeft gedetailleerde informatie over de structuur en de functies van ... Het paard heeft een scherper gehoor dan de mens. Met de beweeglijke oorschelpen vangt het voortdurend allerlei geluiden van alle kanten op uit de omgeving. Het gehoor speelt ook een belangrijke rol bij de oriëntatie van het paard in het donker. Reuk. Het reukorgaan van paarden is sterk ontwikkeld. Buiten het feit dat het zeer leerzaam is om wat meer van de anatomie te weten, is het ook tijdens de training belangrijk om te weten wat een paard nodig heeft om zichzelf te dragen, hoe en door middel van welke spieren je hem het beste kunt verzamelen en welke spieren ervoor zorgen dat hij (bijvoorbeeld) correct aan de teugel loopt. Fnac: ANATOMIE EN GEDRAG VAN HET PAARD, Susan McBane". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . 9789031304509 9031304506 Anatomie van het paard . VindBoek. Home; Categorieën Educatieve uitgaven Fictie, non ... Anatomie en gedrag van het paard 9789059200906 ... Anatomie en gedrag van het paard | ISBN 9789059200906 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En pijn heeft invloed op het vermogen van het paard om vrij te bewegen, de houding en biomechanica worden slechter, om het pijnlijke gebied te ontzien gaat het paard compenseren en dus andere gebieden (over)belasten, zijn gedrag kan onvoorspelbaar worden en de pijn leidt af waardoor het paard niet goed meer kan leren. Het 2e boek van Gillian Higgins en een aanvulling op haar 1e boek: Hoe beweegt uw paard. Bestudeer de anatomie van een paard eens vanuit een totaal andere hoek, met deze intrigerende en originele uitleg van de elf inwendige lichamelijke stelsels....

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Mcbane
DIMENSIE
8,14 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie En Gedrag Van Het Paard.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een fascinerend inzicht in de relatie tussen mens en paard. Met een praktisch en holistische benadering van de gezondheid en het gedrag van paarden.Verder zijn in dit boek beschrijvingen en tekeningen van de anatomie van paarden te vinden. Nuttige adviezen van paardenexpert Susan Bane.Een geweldig boek dat vernieuwende ideeën en informatie over hoe een paard gezond en gelukkig kan blijven omvat.

Wil je het boek lezen?Anatomie En Gedrag Van Het Paard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Mcbane. Lezen Anatomie En Gedrag Van Het Paard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN