Ik ben Bas

Ik ben Bas - Dagmar Stam | Warmolth.org

...Bas en het programma voor logopedie Bas spreekt een woordje mee bieden we een uitgebreid programma Bas-producten voor thuis en op school ... De 16 beste afbeeldingen van Ik ben bas (1) | Thema ... ... .Van prentenboeken tot online applicaties: Bas biedt een belevingswereld voor kinderen, waarbij een verantwoorde ontwikkeling altijd centraal staat. Geschreven bij Ik ben Bas. ik gebruik de boeken uit de Bas-serie bij woordenschatonderwijs bij kleuters van de basisschool. vooral bij kinderen die 2-talig worden opgevoed zijn dit fijne boeken om te gebruiken; één kleuter was nog nooit in het bos geweest, ... Ik ben Bas - k2-publisher.nl ... . vooral bij kinderen die 2-talig worden opgevoed zijn dit fijne boeken om te gebruiken; één kleuter was nog nooit in het bos geweest, wist na een aantal keren de "herfstbladzijde" gelezen/bekeken te hebben een jaar later nog steeds te vertellen wat zij allemaal gezien ... Het boek 'Ik ben Bas' Ik ben Bas is een platenboek voor jonge kinderen (2 tot 4 kaar). Op dertien gro...

INFORMATIE

AUTEUR
Dagmar Stam
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben Bas.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben Bas is een prentenboek voor kinderen van twee tot vier jaar. 13 grote platen laten op een veelkleurige wijze zien wat er allemaal gebeurt in de leefwereld van het kind. Onderaan de tekening is een aantal kleine plaatjes afgebeeld, gekozen uit de grote plaat. Het kind kan samen met een oudere de sfeervolle platen bekijken, de begrippen benoemen en de plaatjes aanwijzen in de grote tekening. Het is de bedoeling dat op deze wijze de taalvorming van het jonge kind gestimuleerd wordt. Verder bieden de platen talloze aanknopingspunten voor een gezellig gesprek. Let op: de handleiding voor de (groot)ouder, leerkracht of andere gebruiker moet los worden besteld (IISBN 9058295192). Per plaat zijn een verhaaltje, enkele vragen en andere suggesties opgenomen. Hierdoor heeft dit prentenboek een speels, educatief karakter.

Wil je het boek lezen?Ik ben Bas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dagmar Stam. Lezen Ik ben Bas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN