De essentie van Montaigne

De essentie van Montaigne - Frans Jacobs | Warmolth.org

...essentie van Montaigne van F.C.L.M. Jacobs, 9789492538291 voor € 10,00 bij Boom Filosofie ... Voorpublicatie: De essentie van Montaigne - iFilosofie ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Het boek De essentie van Montaigne, geschreven door Frans Jacobs, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Op zulke vragen geeft De essentie van Montaigne een antwoord. In twaalf thematische hoofdstukken gaat Frans Jacobs de gedachtegangen van de grote essayist na, reconstrueert ze waar ze verward zijn en toetst hij hun actualiteit. Dat doet Jacobs kritisch en nauwgezet, met veel oog voor de humor en het schrijfplezier v ... De essentie van Montaigne | Jacobs | 9789492538291 | Boom ... ... . Dat doet Jacobs kritisch en nauwgezet, met veel oog voor de humor en het schrijfplezier van Montaigne. Op zulke vragen geeft De essentie van Montaigne een antwoord. In twaalf thematische hoofdstukken gaat Frans Jacobs de gedachtegangen van de grote essayist na, reconstrueert ze waar ze verward zijn en toetst hij hun actualiteit. Dat doet Jacobs kritisch en nauwgezet, met veel oog voor de humor en het schrijfplezier van Montaigne. 'Anderen vormen de mens, ik vertel over hem, en portretteer er één in het bijzonder, die bar slecht is gevormd en die, als ik hem opnieuw kon modelleren, er echt heel anders uit zou zien.'Aldus sprak Montaigne (1533-1592) over zichzelf en over zijn beroemde boek, de Essays. Hij was niet alleen een van de eerste moderne schrijvers, maar ook een grappenmaker en een eerlijke en charmerende ... De essentie van Montaigne | Jacobs, Frans | ISBN: 9789492538291 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Review Montaigne over zijn vriend: Omdat hij het was, omdat ik het was Mariska Jansen 18 januari 2010, 0:00. Wat is de belangrijkste gedachte van Michel de Montaigne voor onze tijd? Frans Jacobs is emeritus hoogleraar wijsgerige ethiek aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds zijn emeritaat stort hij zich op randgebieden van de filosofie, zoals Dante, Montaigne en Proust. Eerder schreef hij Een filosofie van emoties en verlangens, Twaalf emoties, De essentie van Montaigne en De essentie van Schopenhauer. Druknummer: 1 Aantal blz: 256 Koop nu De essentie van Montaigne van Frans Jacobs bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Op zulke vragen geeft De essentie van Montaigne een antwoord. In twaalf thematische hoofdstukken gaat Frans Jacobs de gedachtegangen van de grote essayist na, reconstrueert ze waar ze verward zijn en toe...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Jacobs
DIMENSIE
6,58 MB
BESTANDSNAAM
De essentie van Montaigne.pdf

OMSCHRIJVING

'Anderen vormen de mens, ik vertel over hem, en portretteer er één in het bijzonder, die bar slecht is gevormd en die, als ik hem opnieuw kon modelleren, er echt heel anders uit zou zien.'Aldus sprak Montaigne (1533-1592) over zichzelf en over zijn beroemde boek, de Essays. Hij was niet alleen een van de eerste moderne schrijvers, maar ook een grappenmaker en een eerlijke en charmerende verteller. Die heleMontaigne komt in dit boek tot leven.Wat beoogde Montaigne met het schrijven van zo'n omvangrijk werk? Wat voor filosofie treffen we er zoal in aan? En waarom moeten we zo nodig horen dat hij zo veel van meloenen hield? Op zulke vragen geeft De essentie van Montaigne een antwoord. In twaalf thematische hoofdstukken gaat Frans Jacobs de gedachtegangen van de grote essayist na, reconstrueert ze waar ze verward zijn en toetst hij hun actualiteit. Dat doet Jacobs kritisch en nauwgezet, met veel oog voor de humor en het schrijfplezier van Montaigne.

Wil je het boek lezen?De essentie van Montaigne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Jacobs. Lezen De essentie van Montaigne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN