Eten uit de buurt

Eten uit de buurt - Michiel Bussink | Warmolth.org

...cties, culinaire hoogstandjes en vind de place-to-be tijdens uw vakantie! ... Uit eten of terrasje pakken in Veenendaal: dit zijn de ... ... ... Dagje uit, heerlijk uit eten, shoppen in de buurt van uw vakantiepark. In de buurt van Carré vind ik zelf de Ysbreker een uitkomst. Aan de weesperzijde zit dat, ter hoogte van het Amstel hotel ongeveer. Goed eten, veel keus, het ziet er mooi uit, op loopafstand van carrre en het is een iets groter restaurant dus kans op plek (voor Amsterdamse begrippen ben je namelijk zelfs wat laat met een reservering voor kerst met een groep van 8) Nogmaals: eten uit de buurt (22.05.2020) Biologische groenten direct van de tuinderij, nu te verkrijgen i ... Thuisgekookt: warme maaltijden & boodschappen tijdens ... ... .05.2020) Biologische groenten direct van de tuinderij, nu te verkrijgen in Loon op Zand (17.05.2020) Wereldgemeente Loon op Zand is Voedselbank voor Bijen (13.04.2020) Vuurwerk. Uit de Toekomstagemda van de gemeente Loon op Zand (29.12.2019) Weblinks Voor als u een avondje uit eten wilt, hebben wij leuke restaurants in de buurt van onze camping in Drenthe geselecteerd. In het dorp vindt u knusse restaurantjes waar we een heerlijke dagschotel kunt eten, maar ook uitgebreid kunt dineren. 'Eten uit de buurt' is vrij algemeen verkrijgbaar en onder andere te bestellen bij Bol.com voor € 9,95 of via de website van Genoeg. Lees ook zeker de andere boeken uit de Genoeg-reeks over meer doen met minder. Ik vind bijvoorbeeld 'Delen doe je zo' ook echt een aanrader. Stichting de Lelystadse Boer heeft een nieuwe website geopend waar Lelystedelingen voedsel kunnen bestellen bij 70 boeren uit de buurt. De producten worden lokaal geproduceerd en komen vers op het bord, van een bekende bron. "Doordat we de producten hier in de Flevopolder telen en produceren, is het veel duurzamer....

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Bussink
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Eten uit de buurt.pdf

OMSCHRIJVING

Velen zijn de weg kwijt in voedselland. Er komt zoveel, vaak tegenstrijdige, informatie over eten op ons af dat we niet meer weten wat we moeten geloven.Eten uit de buurt helpt om weer meer te vertrouwen op ons eigen gezonde verstand. Het laat zien dat voedselproductie dichter bij huis een aantrekkelijke en begaanbare weg is: gezonder, lekkerder en beter voor boer, natuur, milieu, dierenwelzijn en de wereld. YIMBY, dus, oftewel: Yes In My Backyard. De auteur neemt de lezer mee langs eetbare erven, weelderige moestuinen, voedselbossen, -parken en -bermen, dorpsbongerds, stadsboeren, voedselcoöperaties, pluktuinen en oogstaandelen. Michiel Bussink is freelance journalist en auteur van onder andere Lekker Landschap en Ik eet, dus ik ben. Hij schrijft over onder andere voedsel, land- en tuinbouw. Hij verbouwt zelf een deel van zijn eigen groenten, fruit en kruiden, houdt kippen en geeft lezingen, workshops en advies over voedsel.Eten uit de buurt is het vijfde boek in de Genoeg-reeks, een serie boeken die, net als het tijdschrift Genoeg, gaat over rijk leven met weinig, eerlijk delen, kritisch kiezen, vrolijk besparen en zelf maken.

Wil je het boek lezen?Eten uit de buurt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Bussink. Lezen Eten uit de buurt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN