Prelude in springtij

Prelude in springtij - Margreet Crispijn | Warmolth.org

...n zeer goede staat. leesvouwtje in de rug ... Top Honderd | Prelude in springtij - Margreet Crispijn ... . Prelude in springtij direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Bestel Prelude in springtij van Margreet Crispijn;;Reina Crispijn. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zoek. Search: Mijn account Get this from a library! Prelude in springtij. [Margreet Crispijn; Reina Crispijn, pseud. van Reina Bakker.] -- Tijdens de waters ... bol.com | Prelude in springtij (ebook), Margreet Crispijn ... ... . van Reina Bakker.] -- Tijdens de watersnoodramp in 1953 ontstaan hechte relaties binnen twee families. Vervolg op 'Het lied der seizoenen' en 'Melodie der herinnering'. Free 2-day shipping. Buy Prelude in springtij -3 - eBook at Walmart.com Compra Het lied van het leven: prelude in springtij, herfstsonate. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Crispijn
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Prelude in springtij.pdf

OMSCHRIJVING

1 Februari 1953, de watersnoodramp.Hoewel de families Van Boulogne en Gerlach in het oosten van het land wonen, krijgen zij toch te maken met het rampzalige natuurgeweld. Olivier van Boulogne bevindt zich op het eiland Tholen als hij overvallen wordt door het hevige noodweer. Hij schuilt bij een familie en ontmoet daar het wereldvreemde meisje Laurien Luteyn. Een bijna fataal ongeluk dreigt een eind te maken aan wat een prelude, een voorspel leek tot geluk.Ook de familie Gerlach komt er niet zonder kleerscheuren vanafDochter Maartje, die als verloskundige zich het lot van de ongehuwd zwangere Jetje aantrekt, reist op de avond van 31 januari tijdens de storm van Amsterdam naar huis en ontmoet in de trein de man die invloed zal hebben op haar verdere leven. Lukt het haar om Jetje uit de handen van haar belager te houden?

Wil je het boek lezen?Prelude in springtij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Crispijn. Lezen Prelude in springtij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN