Over Dieren - Startersgids aquarium

Over Dieren - Startersgids aquarium - Onbekend | Warmolth.org

.... Aanschaf, inrichting, ... Informatie over voeding en verzorging van de dieren en planten is ook opgenomen ... Startersgids aquarium - - 9789058210302 | Bruna.nl ... . Een hele handige, prachtig geïllustreerde, gids voor iedereen die overweegt een aquarium aan te schaffen. Lees meer ... Startersgids aquarium (Over Dieren): Amazon.es: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Hola ... Over Dieren: De startersgids aquarium aantal. Bestel. Categor ... Startersgids aquarium (Over Dieren): Amazon.es: Libros en ... ... . Todos los departamentos. Ir Buscar Hola ... Over Dieren: De startersgids aquarium aantal. Bestel. Categorie: Boeken Tag: boeken. Beschrijving Extra informatie Beoordelingen (0) Beschrijving . Het houden van een aquarium is in de ogen van een groot aantal mensen een lastige zaak. Deze startersgids vermeldt 3 soorten aquaria: zoetwateraquarium, zoutwateraquarium en het tropisch aquarium. Aanschaf, inrichting, onderhoud, deze en andere onderwerpen zijn terug te vinden in dit boek. Er is uitgebreid aandacht voor het bepalen van het soort aquarium, de gewenste afmetingen en de benodigde materialen, zoals verlichting, filters ma Startersgids aquarium. - Uitgeven: Over Dieren. Compact - Starersgids aquarium is de eerste stap op weg naar een prachtige hobby. Compleet - Aanschaf, voeding, gezondheid van vissen en planten in het aquarium en nog veel meer. Deze startersgids vermeldt 3 soorten aquaria: zoetwateraquarium, zoutwateraquarium en het tropisch aquarium. Aanschaf, inrichting, onderhoud, deze en andere onderwerpen zijn terug te vinden in dit boek. Er is uitgebreid aandacht voor het bepalen van het soort aquarium, de gewenste afmetingen en de benodigde materialen, zoals verlichting, filters maar ook voor de samenstelling en kwaliteit van ... Deze startersgids vermeldt 3 soorten aquaria: zoetwateraquarium, zoutwateraquarium en het tropisch aquarium. Aanschaf, ... Informatie over voeding en verzorging ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Over Dieren - Startersgids aquarium.pdf

OMSCHRIJVING

Een aquarium houden betekent dat u omgaat met levende wezens. Vissen en planten, u moet ze allebei verzorgen en in goede gezondheid houden.Dat vereist wel wat kennis van zaken. Hoe meer u erover weet, hoe gemakkelijker het is. Dit boek verschaft u de nodige basisinformatie waarmee u prima in staat bent een beginnersaquarium goed te laten floreren in uw woonkamer.Veel aquariumhouders zijn aangesloten bij een vereniging. Als u tegen een probleem aanloopt waarmee u werkelijk geen raad weet, dan kunt u het experts binnen de vereniging vragen. Wij raden u dan ook aan u aan te sluiten bij de lokale aquariumvereniging. U kunt er terecht met al uw vragen. En wat is er leuker dan samen met andere liefhebbers over uw hobby te praten?

Wil je het boek lezen?Over Dieren - Startersgids aquarium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Over Dieren - Startersgids aquarium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN