Industriele productie

Industriele productie - Huub Kals | Warmolth.org

... computer or tablet. Industriële productie geeft een grondige en brede inleiding op het multidisciplinaire vakgebied van de productietechniek, dat zich bezighoudt met het voortbrengen van mechanische producten ... Industriële productie (zesde druk) | Kals, Buiting-Csikós ... ... . Het behandelt vormgevings- en bewerkingsprocessen, maar ook fundamentele onderwerpen als materiaal, fabricage, assemblage en productiemachines. Productie industrie In dit bericht publiceert het CBS over de productie van de Nederlandse industrie. De productie-index is een van de belangrijkste conjunctuurindicatoren. Overzichtspagina reeks: Productie industrie Algemeen. Industrie is de productie van economische goederen, en het geheel van producerende ... Industrie - Wikipedia ... . De productie-index is een van de belangrijkste conjunctuurindicatoren. Overzichtspagina reeks: Productie industrie Algemeen. Industrie is de productie van economische goederen, en het geheel van producerende bedrijven behoudens mijnbouw, bouwnijverheid en nutsbedrijven.De industrie is opgedeeld in verschillende industrietakken of branches, die ieder een specifiek gedeelte van de economische productie leveren, zoals de kledingindustrie.. In de economische wetenschap worden de industrie en bouwnijverheid wel ... Industriële productie (zesde dru...

INFORMATIE

AUTEUR
Huub Kals
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
Industriele productie.pdf

OMSCHRIJVING

"Industriele productie 4e druk is een boek van Huub Kals uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039525296 Als gevolg van handel en concurrentie op wereldschaal is het belang van de productietechniek sterk toegenomen. Dat geldt niet alleen voor de bewerkingsprocessen (de eigenlijke vervaardigingskunde), maar ook voor de technische bedrijfsvoering met onderwerpen als productie voorbereiding, productiebesturing en kostprijsbeheersing, en de organisatie van het productiebedrijf als geheel. Dit studieboek geeft hiervan een overzicht, met als uitgangspunt de industriële toepassing.Het boek is gericht op het voortbrengen van discrete producten. Zo komen de meeste bewerkingsprocessen aan de orde, zoals het oervormen (bv. gieten, sinteren en materiaal aangroeitechnieken) en omvormen, en de verspanende en niet-verspanende bewerkingen, waaronder ook niet-conventionele technieken (zoals elektrochemische, laser- en waterstraalbewerkingen). Ook onderwerpen als scheiden, verbinden, warmtebehandelingen en oppervlakte behandelingen, assemblage, kwaliteitszorg en milieu effecten zijn opgenomen.Het boek bevat een inleidend hoofdstuk over materialen en bij de bewerkingen wordt het materiaalgedrag besproken. Er wordt ruim aandacht besteed aan de grote invloed die het product ontwerp heeft op de uiteindelijke kostprijs en aan de keuzeproblematiek in productieomgevingen. Deze onderwerpen komen in het bijzonder aan de orde in een afsluitend hoofdstuk over product- en productieontwikkeling.Industriële productie is ontwikkeld als studieboek voor de studierichtingen werktuigbouwkunde, vliegtuigbouwkunde, industrieel ontwerpen, bedrijfskunde en verwante studie richtingen in het wetenschappelijk onderwijs en het hoger beroepsonderwijs.Uit een recensie:"" Het boek Industriële productie heeft een zorgvuldig geformuleerde en duidelijke opbouw met uit stekende dosering van informatie op de juiste plaats."""" IP is voor WO en HBO een uitstekend studieboek en een zeer degelijke introductie in industriële productie."""

Wil je het boek lezen?Industriele productie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huub Kals. Lezen Industriele productie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN