Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap - Ietje Lindermann | Warmolth.org

... je werk én in je leven. Ietje Lindermann Ietje Lindermann (1951) werkt sinds 1997 als senior trainer/adviseur bij GITP Opleidingen ... 6-daags Traject Innerlijk Leiderschap | NextStep coaching ... . Zij verzorgt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleidt organisaties bij cultuurveranderingstrajecten. Persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Dat klinkt als een mooi streven. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat je eigen regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikk ... bol.com | Innerlijk Leiderschap | 9789052615561 | Ietje ... ... . Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat je eigen regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Innerlijk leiderschap, oude patronen doorbreken, Persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen | 24 september 2019 | 0 reacties. Onlangs ontmoette ik Wim, een 62-jarige man die twee jaar geleden een coachtraject afrondde in mijn praktijk. Het gaat nog altijd goed met ... Innerlijk leiderschap helpt je die balans te vinden- in je werk én in je leven. Ietje Lindermann (1951) werkt sinds 1997 als senior trainer/adviseur bij GITP Opleidingen. Zij verzorgt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleidt organisaties bij cultuurveranderingstrajecten. Met het stellen van dit soort vragen komen wij dichtbij het terrein van innerlijk leiderschap, dat gaat over naar jezelf kijken: wat is er privé en zakelijk gaande en daar woorden aan geven. Door woorden te geven aan gedachten, gevoelens en misschien ook wel verlangens kun jij je bewust worden van jezelf in alle rollen die je in je leven uitoefent. Innerlijk Leiderschap is vooral een 'staat van Meesterschap'. Meesterschap waarover? Over je persoonlijke zelf! Het doel van het derde jaar is dan ook om in de alledaagse werkelijkheid meer zichtbaar te zijn vanuit je eigen authenticiteit en je minder te laten bepalen door je egopatronen....

INFORMATIE

AUTEUR
Ietje Lindermann
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Innerlijk Leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Innerlijk Leiderschap 1e druk is een boek van Ietje Lindermann uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615561 Managementtechnieken en communicatiemodellen - het lijkt alsof organisaties erop draaien. Maar wat ze echt nodig hebben om te innoveren, zijn niet de bestaande modellen en de platgetreden paden; het is de kracht van unieke individuen die het lef hebben hun eigen idee n uit te dragen. Mensen die de innerlijke rust en de helderheid van geest hebben om te zien wat goed is en te doen wat nodig is.Innerlijk leiderschap leert je te luisteren naar je innerlijke stem, helpt je de binnenkant en de buitenkant met elkaar in overeenstemming te brengen, omcht te zijn. Om dat te bereiken, moet je onder ogen zien wat jouw belemmeringen zijn. Je moet contact maken met je eigen kracht, maar ook met je eigen kwetsbaarheid. Pas dan kun je je talenten en je innerlijke kracht ten volle benutten, leven en werken met bezieling en daarmee anderen inspireren en motiveren. Wat organisaties nodig hebben, is een samenspel van bezieling en zakelijkheid. Innerlijk leiderschap helpt je die balans te vinden - in je werkn in je leven.

Wil je het boek lezen?Innerlijk Leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ietje Lindermann. Lezen Innerlijk Leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN