De leesclub

De leesclub - Laura de Koning | Warmolth.org

... één keer per jaar... De leesclub was een tussendoortje, waarbij vooral de humor in het verhaal je laat doorlezen ... De Leesclubassistent | Hebban.nl ... . Dit boek is wars van schrijfconventies, zegt de schrijfster zelf. Er zit geen plot in, er is geen dialoog, in de eerste zin wordt al onthuld wat er gebeurt, en het staat bol van de cliché's. Zouden dames van echte leesclubs blij zijn met Renate Dorresteins ode 'De leesclub'? De schrijfster biedt haar klanten wel iets heel raars. Onlangs meegemaakt in een boekhandel. Een man van een jaar of vijftig stond onbeholpen met een boek in zijn hande ... Leesclubvragen | Hebban.nl ... . Onlangs meegemaakt in een boekhandel. Een man van een jaar of vijftig stond onbeholpen met een boek in zijn handen. Een goed boek, herkende ik, vol suspense, met een vrouw in de hoofdrol. De leesclub zonder naam of Leesclub 2.0 Eigenlijk heeft deze leesclub geen naam, maar na enig aandringen is het toch Leesclub 2.0, in kleine kring bekend om haar spijs-boek-combinaties. Bij Het oude land at de leesclub zuurkool met braadworst, bij Hillbilly Elegy hamburgers en De tolk van Java werd besproken onder het spreekwoordelijke genot van een Indische maaltijd....

INFORMATIE

AUTEUR
Laura de Koning
DIMENSIE
4,89 MB
BESTANDSNAAM
De leesclub.pdf

OMSCHRIJVING

De leesclub is de nieuwe feelgoodroman vol romantiek van Laura de Koning, voor alle fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella.Eline en Renske zijn al sinds de basisschool bevriend. Ze delen een onstilbare leeshonger en op initiatief van Renske hebben ze een leesclub opgericht. Renske heeft net te horen gekregen dat ze het vervallen landhuis van een tante heeft geërfd, maar ze twijfelt of ze de erfenis wel kan en wil aannemen. De leesclubleden reageren enthousiast en bedenken zelfs een nieuwe bestemming: een landhuis voor lezers én schrijvers. Een plek waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken. Renske en haar vriendinnen gaan aan de slag, en krijgen het tijdens de grote verbouwing te stellen met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te verwezenlijken?

Wil je het boek lezen?De leesclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura de Koning. Lezen De leesclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN