Ijskastmoeder (e-boek - ePub-formaat)

Ijskastmoeder (e-boek - ePub-formaat) - Janneke van Bockel | Warmolth.org

...eder een kind met autisme in huis" by Janneke Bockel available from Rakuten Kobo ... Ebook ePUB: IJskastmoeder - geschreven door Janneke Bockel ... . ?'Opeens begrijp ik waarom ik haar, als ze gevallen is, niet meteen overstelp met troostende woorden en genezende moeder... IJskastmoeder Janneke Bockel • ebook • epub. Samenvatting ?'Opeens begrijp ik waarom ik haar, als ze gevallen is, niet meteen overstelp met troostende woorden en genezende moederzoenen, maar rustig blijf en zeg dat een pleister zal helpen. Zij beleeft de wereld als woest, ... Uitlegmoeder (E-boek - ePub-formaat). Ope ... bol.com | Uitlegmoeder (E-boek - ePub-formaat) (ebook ... ... . Zij beleeft de wereld als woest, ... Uitlegmoeder (E-boek - ePub-formaat). Openhartig boek over de impact van autisme op een tiener en haar omgeving Er zijn weinig boeken over tieners met... IJskastmoeder. Ontroerende getuigenis over het leven met een aspergerkind Een ontroerend verhaal, dat houvast en herkenbaarheid biedt aan ouders die worstelen met een kind dat niet volgens de boekjes opgroeit, en ook zeer veel nuttige info bevat voor hun omgeving (familie, leerkrachten, hulpverleners…) In dit boek schrijft Janneke van Bockel openhartig over haar zoektocht naar houvast als ze ... De tweestrijd van de ijskastmoeder. De Vlaamse Vereniging Autisme baart deze maanden ophef met de cryptische slogan 'IJskastmoeder, uit liefde'. De foto bij...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke van Bockel
DIMENSIE
7,73 MB
BESTANDSNAAM
Ijskastmoeder (e-boek - ePub-formaat).pdf

OMSCHRIJVING

- Ontroerende getuigenis over leven met een aspergerkind- In dit boek schrijft Janneke van Bockel openhartig over haar zoektocht naar houvast als ze hoort dat haar dochter het syndroom van Asperger heeft. Met vallen en opstaan leert ze hoe ze haar dochter daarin kan begeleiden en wat dat van de andere gezinsleden vraagt.- Een ontroerend verhaal, dat houvast en herkenbaarheid biedt aan ouders die worstelen met een kind dat niet volgens de boekjes opgroeit, en ook zeer veel nuttige info bevat voor hun omgeving (familie, leerkrachten, hulpverleners...)

Wil je het boek lezen?Ijskastmoeder (e-boek - ePub-formaat) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke van Bockel. Lezen Ijskastmoeder (e-boek - ePub-formaat) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN