Vrij van gedachten

Vrij van gedachten - Jan Geurtz | Warmolth.org

...weinig over gesproken wordt, terwijl enorm veel mensen er last van hebben ... Vrij van gedachten eBook door Jan Geurtz - 9789026332869 ... ... . Er heerst een soort taboe. Want als je zegt dat je het hebt, denken mensen al snel dat je mentaal iets mankeert. Maar dat is niet zo. Het hebben van ongewenste gedachten is een veel voorkomend symptoom van angststoornissen. Vrij van gedachten. Van bestseller auteur Jan Geurtz - bekend van Verslaafd aan liefde - verschijnt Vrij van gedachten. In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van ... bol.com | Vrij van gedachten | 9789026332852 | Jan Geurtz ... ... . In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken. Het zijn onze gedachten die een pijnlijke scheiding creëren tussen onszelf, de ander en de wereld, en die telkens weer dezelfde levensproblemen veroorzaken. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen. Deze is afkomstig uit de 'geheime' Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen. Deze is afkomstig uit de 'geheime' Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen. Deze is afkomstig uit de 'geheime' Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Vrijdenkersvereniging De Vrije Gedachte, opgericht in 1856, stelt zich het bevorderen van het atheïstisch humanisme ten doel. Vrijdenkers onderzoeken de werkelijkheid door middel van rationeel denken, dus zonder dogmatische of ideologische vooroordelen. Vrijdenkers verwerpen iedere godsvoorstelling. Daarom is De Vrije Gedachte atheïstisch. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen. Deze is afkomstig uit de geheime Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Van bestseller auteur Jan Geurtz - bekend van Verslaafd aan liefde - verschijnt Vrij van gedachten. In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken. Het zijn onze gedachten die een pijnlijke scheiding creëren tussen onszelf, de ander en de wereld, en die telkens weer dezelfde levensproblemen veroorzaken. Rond 1870, ten tijde van Bismarck werd het gezongen door studenten. Een eeuw vroeger is het terug te vinden in Zuid-Duitse vlugschriften. ... de gedachten zijn vrij ! Loading......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Geurtz
DIMENSIE
12,65 MB
BESTANDSNAAM
Vrij van gedachten.pdf

OMSCHRIJVING

Van bestseller auteur Jan Geurtz – bekend van Verslaafd aan liefde – verschijnt Vrij van gedachten. In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken. Het zijn onze gedachten die een pijnlijke scheiding creëren tussen onszelf, de ander en de wereld, en die telkens weer dezelfde levensproblemen veroorzaken. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen.Deze is afkomstig uit de ‘geheime’ Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Ook vertelt Jan Geurtz over zijn inspirerende en soms bizarre avonturen op het spirituele pad, tijdens eenzame retraites in de bergen van Zuid-Frankrijk en bij zijn Tibetaanse leraar.

Wil je het boek lezen?Vrij van gedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Geurtz. Lezen Vrij van gedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN