De secretaresse

De secretaresse - Renee Knight | Warmolth.org

... en je collega's uit voor de leukste cursus van 2020! Terug naar de schoolbanken, nu ook voor alle secretaresses in Nederland ... Interview Dorothé Schiks: de toekomst van secretaresses ... ... . Het is vandaag Nationale Secretaressedag. Hoe houden de secretaresses, officemanagers en personal assistants nu, meestal vanuit huis, organisaties draaiende? 'Wij zijn sociale mensen en missen ... De functie van secretaresse is geliefd, omdat er nagenoeg altijd mogelijkheden zijn om parttime te werken. De hoeveelheid uren die je kunt werken als parttimer bepaalt je werkgever. Daar zijn geen minimum- of maximumaantal uren vo ... secretaresse - Vertaling Nederlands-Engels ... . De hoeveelheid uren die je kunt werken als parttimer bepaalt je werkgever. Daar zijn geen minimum- of maximumaantal uren voor vastgesteld. Wat moet ik verder nog weten? De functie voor secretaresse is erg geliefd bij vrouwen. De opleiding Secretaresse van Schoevers is een begrip in Nederland. Als je een diploma van Schoevers hebt, ben je beslist meer waard. Dat zit in onze aanpak. Maar het zit hem vooral in hoe wij je aan het eind van een opleiding hebben voorbereid op die belangrijke rol van secretaresse. Secretaresse vacatures. Secretaresse (m/v), Directiesecretaresse (m/v), Medewerker Kabinet Van De Commissaris Van De Koning en meer op Indeed.nl 2 De secretaresse van vroeger naar nu 2.1 Van de typemachine naar het world wide web Afbeelding 4. Een wereld van verschil Door de komst van de pc in de jaren tachtig verandert de aard van de werkzaam-heden. Het typen en verspreiden van documenten kost steeds minder tijd en wordt minder persoonsgebonden. De secretaresse krijgt meer ... Het secretaresse vak verandert. Dat weet je nu wel. Oud nieuws dus. De vraag wat je nodig hebt om toekomstbestendig te zijn, spookt echter nog door het hoofd van veel secretaresses. Precies daarom, delen wij dit 5-stappenplan met je. Zo kun jij je goed voorbereiden op jouw toekomst! Stap 1. HBO-denkniveau Natuurlijk hebben we geen … Op Springest vind je 82 secretaresse opleidingen, trainingen & cursussen. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!...

INFORMATIE

AUTEUR
Renee Knight
DIMENSIE
12,69 MB
BESTANDSNAAM
De secretaresse.pdf

OMSCHRIJVING

"De secretaresse' van Renee Knight, auteur van de bestseller "Disclaimer', is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak. In de psychologische triller "De secretaresse' stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken… "Voor de liefhebbers van schrijfsters als Saskia Noort en Esther Verhoef. En dan beter.' Trouw Renee Knight (1959) werkte als regisseur en scenarioschrijver voor de BBC. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als SJ Watson voortbracht. Haar debuut "Disclaimer' werd een Sunday Times Bestseller #1.

Wil je het boek lezen?De secretaresse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renee Knight. Lezen De secretaresse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN