Onvergetelijke dieren

Onvergetelijke dieren - Mirjam Addiks | Warmolth.org

...diks, Dierenzorgcentrum Louterbloemen. In een serie korte authentieke verhalen vertelt Mirjam Addiks ... ONVERGETELIJKE DlEREN - Verhalen uit een dierenasiel ... ... . manager van het Dierenzorgcentrum Louterbloemen, gepassioneerd en recht uit het hart over de dagelijkse praktijk in een dierenopvang en over de emotionele relatie tussen mens en dier. Onvergetelijke dieren in een heerlijke bundel. column Het is me al een tijdje niet meer overkomen dat ik een boekje in één zucht uitlas. Dat woordje 'zucht' dekt trouwens ook niet helemáál ... Een onvergetelijke vakantie in Drenthe W ... Onvergetelijke dieren in een heerlijke bundel | Foto ... ... . Dat woordje 'zucht' dekt trouwens ook niet helemáál ... Een onvergetelijke vakantie in Drenthe We zijn open vanaf de zomer van 2020! Bij Bospark Aagjeshoeve in Drenthe vind je ruimte, natuur en volop speelplezier! Zo bieden wij kampeerplekken met privé sanitair, camperplaatsen en luxe veldlodges. Onvergetelijk Leven biedt aan nog zelfstandig thuiswonende deelnemers met geheugenproblemen een nuttige en gestructureerde dagbesteding in één van onze 5 vestigingen. Wij werken met een totaalconcept dus brengen we eerst in kaart waar de deelnemer thuis tegenaan loopt en stellen dan samen met de mantelzorger en de dementie casemanager een persoonlijk zorgplan op. Vijftig 'onvergetelijke' dierenverhalen: 'Mensen kunnen wat leren van de veerkracht van dieren' In haar 35 jaar bij het Dordtse Dierenzorgcentrum Louterbloemen zag de Papendrechtse Mirjam ... ONVERGETELIJKE DIEREN . Verhalen uit een dierenasiel door: Mirjam Addiks manager van Dierenzorgcentrum Louterbloemen. In een serie korte authentieke verhalen vertelt Mirjam Addiks. manager van het Dierenzorgcentrum Louterbloemen, gepassioneerd en recht uit het hart over de dagelijkse praktijk in een dierenopvang en over de emotionele relatie tussen mens en dier. Niks is zo leuk als een film kijken waarbij de hoofdrol weggelegd is voor een hond. Wij zetten 10 onvergetelijke films over honden alvast op een rijtje, zodat jij alleen nog maar de popcorn hoeft klaar te maken om te kunnen genieten van een heerlijke filmavond.. 10 onvergetelijke films over honden Beethoven, 1992 Blijf altijd op de hoogte van het laa...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Addiks
DIMENSIE
9,30 MB
BESTANDSNAAM
Onvergetelijke dieren.pdf

OMSCHRIJVING

De opbrengsten van dit boek komen ten goede aan de asieldieren!In een serie korte authentieke verhalen vertelt Mirjam Addiks, manager van het Dierenzorgcentrum Louterbloemen, gepassioneerd en recht uit het hart over de dagelijkse praktijk in een dierenopvang en over de emotionele relatie tussen mens en dier.Mirjam Addiks, manager van Dierenzorgcentrum Louterbloemen te Dordrecht en columnist van het magazine ”Hart voor Dieren” geeft een kijkje achter de schermen van het dierenasiel. Aanstekelijke en hartverwarmende verhalen over Lola het kleine wonder, Drechtje het A16 kitten en Demon ,de herder die bij de explosievendienst is gaan werken, leren ons dat niet iedereen die een dier weg doet slecht is, niet iedere hond die bijt agressief is en dat niet iedere kat die naast de bak plast onzindelijk is. Er zit altijd een verhaal achter.

Wil je het boek lezen?Onvergetelijke dieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Addiks. Lezen Onvergetelijke dieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN