Matilda

Matilda - Roald Dahl | Warmolth.org

... Anthem Entertainment (Publishing), and 1 Music Rights Societies Directed by Danny DeVito ... Matilda (1996) - IMDb ... . With Danny DeVito, Rhea Perlman, Mara Wilson, Embeth Davidtz. Story of a wonderful little girl, who happens to be a genius, and her wonderful teacher vs. the worst parents ever and the worst school principal imaginable. Matilda is een heel slim meisje, maar haar ouders hebben dat niet door. Zij vinden het belangrijk om televisie te kijken en geld uit te geven. Eigenlijk hebben haar ouders helemaal geen aandacht voor haar. Als Matilda vijf jaar is ... Boekverslag Engels Matilda door Roald Dahl (4e klas havo ... ... . Eigenlijk hebben haar ouders helemaal geen aandacht voor haar. Als Matilda vijf jaar is mag ze eindelijk naar school. Ze komt in een klas bij een hele lieve juf, juffrouw Engel. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Ze bedenkt heel slimme straffen voor haar ouders. En als het hoofd van de school, de gruwelijke juffrouw Bullstronk, haar ook wil aanpakken, ontdekt Matilda dat ze iets kan wat niemand anders kan. Matilda gaat bij Miss Honey wonen omdat haar vader en moeder naar Spanje vertrekken. Ze moeten vluchten voor de politie omdat Matilda's vader de hele tijd in gestolen auto's handelde. Bij de bijlage meer over de inhoud. C:Technische aspecten Fictie/Non-fictie: Het boek is fictie! Het is te onecht. Een voorbeeld hiervan is de kracht die Matilda ... Matilda The Musical the multi-award-winning show at the Cambridge Theatre in London's West End, book tickets via the official website. Matilda. Matilda is briljant. Ze is een gevoelig meisje, dat geweldig goed kan leren. Maar haar vader en moeder behandelen haar als een onderkruipsel, niet als een dochter. Ze vinden haar maar een lastig pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Roald Dahl
DIMENSIE
4,19 MB
BESTANDSNAAM
Matilda.pdf

OMSCHRIJVING

De ouders van de slimme Matilda maken hun dochter het leven zuur, maar dan gebeuren er wonderen.De ouders van de slimme Matilda maken hun dochter het leven zuur, maar dan gebeuren er wonderen.Matilda, Roald Dahl's beroemdste heldin als luisterboek!Matilda is briljant, ze is een gevoelig meisje, dat goed kan leren. Maar haar vader en moeder behandelen haar als een onderkruipsel, niet als een dochter. Ze vinden haar maar een lastig persoontje dat ze dulden totdat ze haar het huis uit kunnen jagen. Matilda kon al praten als een volwassene toen ze anderhalf was, lezen met drie en al voor ze vijf jaar was, las ze wereldberoemde boeken. En toch haten haar ouders haar. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken.Net als vele andere luisterboeken van Dahl, leest ook Jan Meng dit verhaal over de toverende Matilda voor. Met zijn stembuigingen en intonatie is dit een luisterboek om van te smullen!

Wil je het boek lezen?Matilda in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen Matilda Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN