De ontvoering

De ontvoering - Stephen King | Warmolth.org

... op tijd zijn verijdeld. Koningin Juliana; Familie Swinkels; In scène gezet ... bol.com | De ontvoering, Stephen King | 9789021009346 | Boeken ... . In 1987 zette de acteur Jules Croiset zijn ontvoering in scène, in een poging de opvoering in Nederland van Het vuil, de stad en de dood van Rainer Werner Fassbinder te verhinderen. Het boekenweekgeschenk uit 2000, "Het theater, de brief en de waarheid" van Harry Mulisch is geïnspireerd ... De ontvoering is het tweede deel uit de kids-lawyer serie van John Grisham. 's Werelds jongste advocaat, Theo Boone, staat voor een nieuwe zaak. De on ... Ontvoering - Wikipedia ... . 's Werelds jongste advocaat, Theo Boone, staat voor een nieuwe zaak. De ontvoering van zijn vriendin April Finnemore. De 13 jarige April komt uit een probleem gezin. Haar ouders zijn s 'avonds vaak weg en dan zit het meisje alleen thuis. De ontvoering (Paperback). Blaze is enorm groot en sterk, maar denken is niet zijn sterkste punt. Niet meer. Zijn vader heeft hem als kind zo vaak van... De Belgische politie heeft drie nieuwe verdachten aangehouden in de zaak rond de ontvoering en gijzeling van een 13-jarige jongen. Er zijn nu in totaal tien verdachten. De Amsterdamse recherche doet onderzoek naar een mogelijke ontvoering van een persoon vrijdagavond uit e...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen King
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
De ontvoering.pdf

OMSCHRIJVING

Blaze is enorm groot en sterk, maar denken is niet zijn sterkste punt. Niet meer. Zijn vader heeft hem als kind zo vaak van de trap gegooid, dat hij er een deuk in zijn hoofd en hersens aan overgehouden heeft. In het tehuis waar Blaze terechtkwam, werd hij minstens even vreselijk behandeld.Ook in zijn volwassen leven lijkt het Blaze niet mee te zitten. Hij verliest zijn enige vriend, George, een doorgewinterde crimineel. In zijn eentje moet hij nu hun meesterplan uitvoeren: het kidnappen van een miljoenenerfgenaam, een baby. Lukt het Blaze te ontsnappen aan het ongeluk dat aan hem lijkt te kleven?

Wil je het boek lezen?De ontvoering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen King. Lezen De ontvoering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN