Glamour en glory van een [email protected]

Glamour en glory van een stewardess@work - Geeri Bakker | Warmolth.org

...€ 9,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21 ... Glamour ... .00 uur ... G. Bakker is een geweldige auteur. Download en lees het boek Glamour en glory van een [email protected] op onze website imperialviennaorchestra.co.uk. Helemaal vrij. U vindt Glamour en glory van een [email protected] in PDF, ePUB, MOBI. Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Geeri Bakker, assistent purser, columnist en auteur beschrijft het ABC van een stewardess. Stap voor even in het bijzondere leven ... Glamour en glory van een [email protected] van Geeri Bakker ... ... . Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Geeri Bakker, Paperback Glamour en glory van een [email protected] Geeri Bakker, Paperback Dit product is niet langer beschikbaar. Glamour en glory van een [email protected] Geeri Bakker, Paperback. EAN: 9789492504005: Verzendkosten: 2.06: Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagenMeer info: € 9,95 Stewardess @work | ISBN 9789043515320 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Glamour en glory van een [email protected] 'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau's en een eindspurt snelwandelen om te controleren of iedereen vast zit. Geeri Bakker Glamour en glory van een stewardess work. Gedrukt boek . Lichtvoetig geschreven bundel anekdotische verhalen over het leven van een stewardess. Genre Non-Fictie Onderwerpen Bedrijf en Beroep, ... Stewardess @work | ISBN 9789043515320 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Noté /5: Achetez Glamour en glory van een [email protected] de Bakker, Geeri: ISBN: 9789492504005 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Glamour.nl is een plek waar je 24 uur per dag de leukste artikelen leest. Voor de online redactie van Glamour zijn wij vanaf juni/juli 2020 op zoek naar twee stagiair(e)s (één op de online redactie en één communitymanager) die ons team komen versterken. Glamour zoekt online redactie stagiair(e) Jij: volgt een hbo of wo-opleiding in de richting van Communicatie, Media of Journalistiek (of iets vergelijkbaars)...

INFORMATIE

AUTEUR
Geeri Bakker
DIMENSIE
4,95 MB
BESTANDSNAAM
Glamour en glory van een [email protected]

OMSCHRIJVING

Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een [email protected]'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau's en een eindspurt snelwandelen om te controleren of iedereen vast zit. Nahijgend op mijn stoel, onder de volle aandacht van mij aanstarende passagiers mijn zweetdruppels wegvegend, geniet ik na van deze wedloop tegen de tijd. Als de passagiers zijn uitgestapt overzien we het slagveld met de arena vol lege glazen, halfvolle plateaus onder stoelen, kinderzwemvestjes, vergeten speelgoed en een knuffel. Die brengen we na. Op een holletje.'Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess. Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Bakker is naast assistent purser onder andere columnist en auteur van de kinderboekenserie Mette meets the world. www.mettemeetstheworld.nlVolg deze stewardess op Facebook stewardess at work.

Wil je het boek lezen?Glamour en glory van een [email protected] in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geeri Bakker. Lezen Glamour en glory van een [email protected] Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN