Homoseksualiteit

Homoseksualiteit - Philip Nunn | Warmolth.org

...al. In het kader van de Gay Pride in Amsterdam organiseert ... Artikelen over homoseksualiteit | Telegraaf.nl ... ... Homoseksualiteit is die beskrywing van 'n persoon se seksuele oriëntering of identiteit waar die seksuele aantrekking hoofsaaklik tot dieselfde geslag is. Die term gay word deur baie homoseksuele self verkies omdat 'n homoseksuele oriëntering op meer as net die geslagsdaad dui, en ander aspekte van die mens met so 'n oriëntering se lewe ook insluit. Zo'n tien landen kennen de doodstraf voor homoseksualitei ... Artikelen over homoseksualiteit | Telegraaf.nl ... . Zo'n tien landen kennen de doodstraf voor homoseksualiteit, maar slechts in enkele landen wordt die doodstraf ook uitgevoerd, zoals in Iran. In Oeganda werd in 2014 een wet die de doodstraf op homoseksualiteit stelt, na lange voorbereiding toch niet aangenomen. In 2017 was het homohuwelijk in zo'n 25 landen toegestaan, dat aantal groeit ... Homoseksualiteit binnen de kerk: 'Opeens werd onze zoon beleid' Wat doe je als je lid bent van een kerk en je kind komt uit de kast?...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Nunn
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
Homoseksualiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Homoseksualiteit, een hot item in deze tijd! Met dit boek wil de schrijver in deze 21e eeuw drie verschillende groepen christenen aanspreken. In de eerste plaats wil Philip Nunn christenen bemoedigen die een bewogen en liefdevol hart van een herder hebben en zich toeleggen op het helpen van mannen en vrouwen, die worstelen met hun seksuele geaardheid. In de tweede plaats wil de auteur verantwoordelijken en leidinggevenden in de gemeente helpen om het woord van God te onderwijzen en praktisch toe te passen. Ten derde richt hij zich ook tot christenen met homoseksuele ervaringen die een leven willen leiden dat voor God welbehagelijk is.Dit boek behandelt onder andere onderwerpen als: - Is homoseksuale geaardheid zonde?- Kan het verkeerd zijn om uiting te geven aan wie we zijn?- Veroordeelt de Bijbel alle vormen van homoseksuele relaties?- Welke hoop biedt God aan homoseksuele mennen?De Engelsman Philp Nunn was 15 jaar zendeling in Colombia. Nu woont hij met zijn vrouw en vier kinderen in Nederland. Hij is een Bijbelleraar en pastoraal werker.

Wil je het boek lezen?Homoseksualiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Nunn. Lezen Homoseksualiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN